Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

Υπέρογκες, προκλητικές αμοιβές με τα δανεικά της ΤΡΟΪΚΑ, πράσινων συνταξιούχων, "διορισμένων" στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ....που θα πληρώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

ΑΤΕ Ασφαλιστική(100% μέτοχος η ΑΤΕbank).     
 =Κωνσταντίνος Δ. Φιλίππου,
Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου-εκτελεστικό μέλος- ΑΤΕ Ασφαλιστική[και μέλος του ΔΣ της ΑΤΕbank-κολλητός του Πανταλάκη από παλιά-και μέτοχος στον Νηογνώμονα με τον Λυσιμάχου και τους Βερνίκους]
 [αλήθεια το ΙΚΑ που πληρώνει την σύνταξη του, έχει ενημερωθεί;]
 
Σύμφωνα με επιστολή συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ, προς τον διοικητή της ΑΤΕ κ. Πανταλάκη(Α.Π 3126/6.12.10) και κοινοποίησή της στον ΥΠ.ΟΙΚ. Κ. Γ. Παπακωνσταντίνου(Α.Π 15.123/6.12.10), το μισθολογικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς του αντιπροέδρου κ.Φιλίππου, έχει ως εξής:
 
1] Ο αντιπρόεδρος κ. Κ. Φιλίππου λαμβάνει μηνιαίως από την ΑΤΕ Ασφαλιστική αμοιβές 10.188,09 €, για τρεις ημέρες απασχόλησης(ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ, 9,30-13,30)
2] Εισπράττει ως μέλος Δ.Σ, από την ΑΤΕ Ασφαλιστική 650 € και από την ΑΤΕbank 950 €, κατά συνεδρίαση.
3]Λαμβάνει κύρια σύνταξη  από το ΤΑΠΕ[τώρα ΙΚΑ] 2.800; € και επικουρική από το ΤΕΑ 1.078; €,  ήτοι σύνολο 3.878; € το μήνα.
 
 
Επειδή ο κ. Γ. Συκαμιάς, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων και μέλος του Δ.Σ της εταιρίας, που προφανώς γνωρίζει τις αμοιβές του αντιπροέδρου κ. Κ. Φιλίππου, δεν ενημέρωνε-για δικούς του λόγους-τους εργαζόμενους, κάποιοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και ανέθεσαν σε άλλον συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ, να "αναζητήσει" το μισθολογικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς του κ. Κ. Φιλίππου και να ενημερώσει επίσημα με επιστολή του, τον διοικητή της ΑΤΕ κ. Πανταλάκη[Α.Π 3126/6.12.10], με κοινοποίηση στον ΥΠ.ΟΙΚ. Κ. Γ. Παπακωνσταντίνου[Α.Π 15.123/6.12.10].
 
Δ.Σ  ΑΤΕ Ασφαλιστική
ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΧΑΤΖΗΙΩΣΗΦ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΠΑΓΓΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΕΛΟΣ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ)
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ),
ΠΛΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
 
 ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ -Ο κ. Κ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΑΠΕ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ  ΤΗΣ "ΑΤΕbank" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ"(ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΚΟΛΛΗΤΌΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ(ΛΟΓΩ "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΚΑΙ "ΑΣΤΕΡΑ" ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ), ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΟΓΝΩΜΟΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ-Ο ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ-ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΣΑΛΛΑ ΝΑ "ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ" ??....  ΤΗΝ ΑΤΕbank ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 

Γ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.