Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

«Προσπαθούν με…καπνούς να ανάψουν φωτιά στη Ν. Δ.»

Από τη στήλη «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» του
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ»
Σ το κενό πέφτουν οι προσπάθειες των γνωστών… κύκλων για τη δημιουργία νέων προβλημάτων στη Ν. Δ.. την ώρα που είναι ξεκάθαρο πως η κοινωνία αγκαλιάζει την πολιτική και τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, κάποιοι προσπαθούν να ανακόψουν αυτή την πορεία, επιχειρώντας να δημιουργήσουν θέματα από εκεί που δεν υπάρχουν, ιδιαίτερα μάλιστα λίγες μέρες πριν από την ανακοίνωση από τον Αντώνη Σαμαρά των ριζικών αλλαγών στη δομή και τα πρόσωπα της παράταξης. Από τη στιγμή που το κεφάλαιο «εσωστρέφεια» έκλεισε για τη Ν. Δ., με την πλήρη επικράτηση του Αντώνη Σαμαρά , ο οποίος ενωτικά οδηγεί την παράταξη, στο στόχαστρο έχουν μπει «φίλοι» και «συνεργάτες» του προέδρου, των οποίων οι απόψεις και οι θέσεις αλλοιώνονται. Ήδη το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια διαχωρισμού των βουλευτών της Ν. Δ.. ο Ελεύθερος τύπος είχε επισημάνει το θέμα αυτό από την περασμένη Παρασκευή. Ο αρθρογράφος της εφημερίδας Γιώργος Χαρβαλιάς παρατηρούσε σε ανάλυσή του πως «σχολή δημοσιογραφικού «ρεπορτάζ» επιθυμεί να κατηγοριοποιήσει τους βουλευτές της Ν. Δ. και του στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, σε «σώφρονες – κρυφομνηνονιακούς» ή σε «θερμοκέφαλους – αντιμνημονιακούς». Οι δεύτεροι χαρακτηρίζονται και φωτογραφίζονται ολίγον ως «ταλιμπάν και ακραίοι», και το… σύστημα ουσιαστικά επιζητεί την καταστροφή τους στην πυρά. Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία κάποιοι έχουν επιλέξει και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, στενό φίλο του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος όμως δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο στη Ρηγίλλης και δεν είναι από τους βασικούς συμβούλους του προέδρου του κόμματος…. … (το άρθρο συνεχίζεται με το άρθρο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη και τις αντιδράσεις…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.