Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Μπουτάρης στον Ανθιμο «Θα δώσω πολιτικό όρκο»

«Θα δώσω πολιτικό όρκο» ενημέρωσε τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Aνθιμο ο νέος δήμαρχος κ. Γ. Μπουτάρης. Ο μητροπολίτης άκουσε τη θέση και την άποψη του πρώτου πολίτη της Θεσσαλονίκης και συμφώνησε να αποστείλει τον πρωτοσύγκελο και τον διάκονο του για να ορκίσουν όσους δημοτικούς συμβούλους επιθυμούν να δώσουν θρησκευτικό όρκο.
Ταυτόχρονα οι κ.κ. Άνθιμος και Μπουτάρης συζήτησαν για όλο το εύρος της φιλανθρωπικής δράσης που αναπτύσσει η μητρόπολη Θεσσαλονίκης προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Ακόμη μίλησαν και για το πρόβλημα των ναρκωτικών και των παιδιών που ταλανίζονται και τα όσα πράττει και στον τομέα αυτό η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, διερευνώντας τα πεδία συνεννόησης και συνεργασίας που μπορεί να βρεθούν ανάμεσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Εκκλησία.
Μητροπολίτης και Δήμαρχος αποφάσισαν μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, να συναντηθούν εκ νέου την πρωτοχρονιά καθώς ο κ. Μπουτάρης προσκάλεσε τον Μητροπολίτη να κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Δημαρχείο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=374207&dt=22/12/2010#ixzz18xRcWQ9M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.