Το ξεπούλημα της χώρας τώρα το βαπτίζουμε "αξιοποίηση ακινήτων"


Μπαράζ αποκρατικοποιήσεων με αξιοποίηση των ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο, αλλά και ιδιωτικοποιήσεις των κρατικών συμμετοχών σε τράπεζες και άλλες επιχειρήσεις, προβλέπει το σχέδιο που κατάρτισε χθες η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να εισρεύσουν στα δημόσια ταμεία 7 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2013. (καλό το ανέκδοτο ίσως από τα καλύτερα που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια μόνο που εδώ δεν γελάμε κλαίμε)...
Διαβάστε στα σημερινά ΝΕΑ πως έχει το πρόγραμμα ξεπουλήματος τους επόμενους μήνες καθώς και πόσα θα πρέπει να δώσουμε* στους φωστήρες που θα αναλάβουν το δύσκολο αυτό έργο...έχουμε και λέμε

***Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τα τέλη του Ιουνίου 2011 θα έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των ακινήτων του Δημοσίου, διαδικασία που θα συντονίσουν ειδικοί σύμβουλοι που θα προσλάβει σύντομα η Κυβέρνηση.
Εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθεί η πρόσληψη των συμβούλων που θα αξιολογήσουν το ενδιαφέρον και τις εναλλακτικές μεθόδους για την αποκρατικοποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) και της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ). Για την ΔΕΠΑ προβλέπεται ο διαχωρισμός της από τον ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστή) και η πώληση του 30% εντός του 2011. Για τα ΕΑΣ θα αναζητηθεί επενδυτής για το 66%, ωστόσο της πώλησης θα προηγηθεί η αναδιάρθρωσης της εταιρείας.
 

Σχόλια

  1. πουλας κατι που ειναι δικο σου. Σε καθε αλλη περιπτωση ειναι ποινικη πραξη.
    υπογραφη
    συνηθες υποζηγιο
    και νομιμος κατοχος της κρατικης περιουσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.