Σύγχρονοι στοχαστές....Αναπολώ τη Βάνα Μπάρμπα, σε μια παλαιότερη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου, να του λέει γεμάτη πάθος και αποφασιστικότητα: «Πρέπει να κάνουμε πράγματα... πόσοι είμαστε σ’ αυτό τον τόπο που μπορούμε να κάνουμε πράγματα; Δέκα άτομα, το πολύ!». Μου ήρθε στο νου η γνήσια εσωτερική αγωνία της προχθές, που πληροφορηθήκαμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου συγκαταλέγεται, σύμφωνα με το Foreign Policy, στους εκατό στοχαστές του κόσμου. Δέκα είναι όλοι κι όλοι στην Ελλάδα κι εκατό στον κόσμο που στοχάζονται και μπορούν να... κάνουν πράγματα. Εδώ η Βάνα Μπάρμπα κι άλλοι εννιά, διεθνώς ο Γιώργος κι άλλοι 99...

(Eλεύθερος Τύπος)

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK
    http://www.foreignpolicy.com/2010globalthinkers

    ΥΓ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ MARIANNE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.