Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια αξέχαστη βραδιά

Καλωσορίσατε στο επίσημο blog της εκδήλωσης του Blog Gala. Μια πρωτοβουλία από εμάς τα κορίτσια στο Lifestyle-Rebels.com. Το event πραγματοποιείται με σκοπό να γνωριστούμε όλοι οι bloggers μεταξύ μας, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, να εμπνευστούμε ο ένας από τον άλλον και στη συνέχεια να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
Αυτό που αποκαλούμε Blog Gala θα γίνει με σκοπό να ψηφιστεί ένας σε ολόκληρη την Ελλάδα που έχει εμπνεύσει τους υπόλοιπους στον κόσμο του blogging, ο οποίος θα δώσει έπειτα συνέντευξη στο περιοδικό IQ Magazine. Εκτός από πλούσια δώρα από τους χορηγούς μας, αυτό που λέγεται "Goodie-bags" στο εξωτερικό, θα ζήσετε μια ζωντανή πασαρέλα με Σκανδιναβικό ρυθμό από τη μάρκα Nikideluxe.
Εφόσον είναι μια μεγάλη μέρα στην ελληνική ιστορία του blogging, θα στρώσουμε κόκκινο χαλί, θα φορέσουμε τα καλά μας και θα σας δεχτούμε με ένα τεράστιο χαμόγελο! Επειδή το αξίζετε.
Στη συνέχεια θα περιέχει το blog πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, συνεντεύξεις με τους χορηγούς, με fashion bloggers και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Σας περιμένουμε στις 27 Δεκεμβρίου στο La Scala Θεσσαλονίκης. Όσοι είστε bloggers, δηλώστε στο e-mail μας, ότι θα έρθετε και γίνετε ταυτόχρονα υποψήφιοι για το Blog Awards 2010.


// Lifestyle-Rebels,
Niki, Natasha, Gianna και Christy  


http://bloggalagreece2010.blogspot.com/2010/12/blog-post_06.html

Σχόλια