Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Για μια ακόμα φορά, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ λειτούργησε πρόχειρα, χωρίς σχέδιο και συντονισμό.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, σχετικά με την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή απόφαση παράτασης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή των δικαιούχων στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ αποτελεί ομολογία αποτυχίας ενός προγράμματος που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να βοηθήσει τα ευπαθή νοικοκυριά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Η επιτυχία ενός τέτοιου προγράμματος, όμως, στηρίζεται σε δύο κρίσιμα στοιχεία:
Πρώτον στα οικονομικά κίνητρα και δεύτερον, στην απλή διαδικασία.
Το Πρόγραμμα ΚΟΤ που εξήγγειλε η κυβέρνηση δεν ικανοποιεί κανένα από τα δύο κριτήρια, καθώς οι δικαιούχοι κλήθηκαν να μπλέξουν σε ένα γραφειοκρατικό κυκεώνα, προκειμένου να ελαφρυνθούν ελάχιστα οι λογαριασμοί τους.
Και σήμερα δίνει παράταση στην προθεσμία, προκειμένου να αποκρύψει την αποτυχία της.
Για μια ακόμα φορά, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ λειτούργησε πρόχειρα, χωρίς σχέδιο και συντονισμό.

Τον λογαριασμό, όμως, τον πληρώνουν τα λαϊκά στρώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.