Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Το παρασκήνιο με το "απλήρωτο" τραπέζι στα Αμπελάκια

Το δημοσίευμα ολόκληρου του περιστατικού, για πρώτη φορά σήμερα από το larissanet.gr, που αφορά το "απλήρωτο" τραπέζι στα Αμπελάκια με αφορμή την έλευση του προέδρου της ΝΔ στο νομό, άναψε φωτιές σε όλα τα πολιτικά στέκια της πόλης. Μέχρι και σήμερα η παραφιλολογία γύρω απ' το συγκεκριμένο γεγονός έδινε και έπαιρνε. Πέρα από τα σχόλια όμως ας δούμε και λίγο απ' το παρασκήνιο της υπόθεσης.
Όλα ξεκίνησαν όταν τοπικά στελέχη της απερχόμενης ΝΟΔΕ διέρρευσαν το περιστατικό με στόχο αφενός μεν να πλήξουν την νεοεκλεγμένη διοίκηση της νομαρχιακής του κόμματος και αφετέρου να πλήξουν την εικόνα του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά. Άλλωστε τα εν λόγω στελέχη ανήκαν στην πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη κατά την εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου πριν από ένα χρόνο. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον... γιατρό. 

Ο προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον ίδιο για το περιστατικό. Ο πρόεδρος της ΝΔ έγινε έξαλλος και έδωσε αμέσως εντολή στον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου κ. Αρβανιτόπουλο να επιληφθεί του θέματος. Την ίδια ώρα στενός του συνεργάτης, από αυτούς που το όνομά του δεν αναγράφεται ποτέ στον τύπο, επικοινώνησε με τον γνωστό γιατρό ζητώντας του περισσότερες λεπτομέρειες. Αμέσως η εντολή από την Ρηγίλλης ήταν σαφέστατη: «Δεν γίνεται την ώρα που ο ίδιος ο Σαμαράς πληρώνει από την τσέπη του για την ενίσχυση του Λαογραφικού Μουσείου των Αμπελακίων, να προσπαθούν κάποιοι να πλήξουν την εικόνα του. Σε θέματα ηθικής φύσεως ο πρόεδρος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.