Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Ταξίδι στις νότες του μπαρόκ...

Οκτώ Ευρωπαίοι Έλληνες σολίστες παίρνουν μέρος στην εορταστική συναυλία, που θα δοθεί τη Δευτέρα, 27 και την Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με κοντσέρτα μπαρόκ των Μπαχ, Βιβάλντι, Σαμαρτίνι, και Τέλεμαν για φλάουτο, φλάουτο με ράμφος και σύνολο εγχόρδων.
Η περίφημη «αυτοκρατορική» εισαγωγή της δεύτερης ορχηστρικής σουίτας του Bach, η «μυστηριώδης» νύχτα και η «λυρική» καρδερίνα των κοντσέρτων La Notte και Il Gardellino του A.Vivaldi, τρία «τρυφερά» μινουέτα από τη Μουσική των Νερών του G.F.Haendel και το διπλό κοντσέρτο σε Μι ελάσσονα του G.Ph.Telemann, παρουσιάζονται σε αυτό το πρόγραμμα.

Σολίστ είναι η Ναταλία Γεράκη στο φλάουτο και ο Δημήτρης Κουντουράς στο φλάουτο με ράμφος.
Το Σύνολο εγχόρδων αποτελείται από τους Φάνη Βοβωνή (βιολί) Αναστασία Μιλιώρη (βιολί) Αγγέλα Γιαννάκη (βιόλα) Ιάσωνα Ιωάννου (βιολοντσέλο) Δημήτρη Τίγγα (κοντραμπάσο) και Μαρκέλλο Χρυσικόπουλο (τσέμπαλο).
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) και στα καταστήματα Public. 
AΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.