Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

"Καμαρώστε" τους... Βλέπει κανείς, διαβάζει κανείς;;;

Δείτε τι δημοσιεύσε χθες η ελληνική έκδοση του TRT.
"ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.....
47 χρόνια με νοσταλγία
«Ματωμένα Χριστούγεννα» το μαύρο στίγμα στην ιστορία ύπαρξης της Τουρκοκυπρίων με παρελθόν των 47 χρόνων αποτέλεσε ξανά σκηνή σιωπηλής διαμαρτυρίας υπό της ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι « Αποκλεισμένοι» μπροστά από τις πύλες της πρεσβείας της Ρωμιοκυπριακής Διοίκησης στο Λονδίνο , για τα 133 αθώα θύματα Τουρκοκυπρίων"

Ενώ εμείς αγαπητοί φίλοι ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ δυστυχώς...

Αυτή είναι η διαφορά ότι, ξεχνάμε και μάλιστα γρήγορα και αυτό είναι ότι χειρότερο.
Ακούει κανείς, διαβάζει κανείς σε Ελλάδα και Κύπρο ;;

Θα μου πείτε έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχολούμαστε, όπως τα σώβρακα Calvin Klein του Πάγκαλου, τα τουρκικά σήριαλ, η Πάττυ κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.