Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Από 14 Δεκ.2010 το αποκαλύψαμε και αυτοί το έκρυβαν. Τώρα το αποκαλύπτουν..

Νέα μέτρα 12 δισ. ευρώ ζητεί το ΔΝΤ για την περίοδο 2012 - 2014

Νέα δημοσιονομικά μέτρα ύψους 12 δισ. ευρώ ή 5% του ΑΕΠ θα πρέπει να λάβει η κυβέρνηση για την τριετία 2012 - 2014, όπως προκύπτει από την έκθεση του ΔΝΤ η οποία συνόδευσε την εκταμίευση της τρίτης δόσης του δανείου.
Τα μέτρα αναμένεται να συμφωνηθούν επίσημα κατά την τρίτη αξιολόγηση της πορείας υλοποίησης του Μνημονίου, τον ερχόμενο Μάρτιο. 
Aυτά γράφουν σήμερα τα  ΝΕΑ

Δείτε πότε το γράψαμε εμείς: 

14 Δεκεμβρίου 2010 :Τα μέτρα στον προϋπολογισμό του 2011, δεν είναι αρκετά για να μειώσουν το έλλειμμα και να υλοποιηθεί ο στόχος 2012 - 2014. 

Από 14 Δεκ.2010 το γράψαμε και "πέσανε να μας φάνε" τα πράσινα ΜΜΕ...με σχόλια απαξιωτικά με δημοσιεύματα, ότι πρόκειται για τα ήδη ληφθέντα, παλιά και γνωστά μέτρα. Ότι λέει δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου ότι, δεν θα πάρουμε νέα μέτρα..

Λέτε να ακολουθούν το παλαιό ημερολόγιο στα ΝΕΑ ;

Λέτε να είναι Παλαιοημερολογίτες ;

Μάλλον γιατί τόση καθυστέρηση δεν δικαιολογείται αλλιώς..

Θα μου πείτε "κάλιο αργά παρά ποτέ..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.