Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Τα ράσα κάνουν τον παπά και τα φανταχτερά ονόματα αναβαθμίζουν τα σχολεία... ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει η Αννούλα

Διαβάστε καραγκιοζιλίκια:

«Tην ονομασία «Πιλότοι Γνώσης» παίρνουν τα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία που λειτουργούν σήμερα στη χώρα, με σχετική πρόταση νόμου που πρόκειται να καταθέσει η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, προς ψήφιση, στη Βουλή.

Οι «Πιλότοι Γνώσης» θα λειτουργούν ως χώροι πειραματικής εφαρμογής των αλλαγών που πρόκειται να κάνει το υπ. Παιδείας στο εκπαιδευτικό σύστημα των δύο πρώτων βαθμίδων της εκπαίδευσης.»
http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10946:pilotoi-gnosis-metonomazontai-ta-peiramatika-sxoleia&Itemid=1796
 
http://dexiextrem.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.