Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Ο Πολιτικός Σχεδιασμός της ΝΔ αγνοεί επιδεικτικά τα μπλογκς !!!

Διαβάζουμε  στο συνοδευτικό σημέιωμα του τεύχους Δεκεμβρίου του ενημερωτικού δελτίου ΑΠΟΨΕΙΣ που εκδίδει η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ.

Ο ιδεολογικός εξοπλισμός και η σωστή πληροφόρηση όλων μας είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την διεξαγωγή του πολιτικού αγώνα. Για το σκοπό αυτό η Γραμματεία πολιτικού Σχεδιασμού επιλέγει άρθρα από τον Ημερήσιο, Περιοδικό και Ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία δημοσιεύονται στη παρούσα μηνιαία έκδοση. Κριτήριο της επιλογής των άρθρων συνιστά το υψηλό επίπεδο της ανάλυσης και η εγκυρότητα των πληροφοριών που περιέχουν, χωρίς κατ’ ανάγκη να συμμεριζόμαστε όλες τις απόψεις που διατυπώνονται σε αυτά. Ως Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού πιστεύουμε, όμως, ότι η μελέτη τους θα είναι χρήσιμη για ενημέρωση, προβληματισμό και εμπλουτισμό του πολιτικού λόγου μας.
Τα άρθρα και σχόλια  που προτείνει λοιπόν στα μέλη και στελέχη της ΝΔ η αρμόδια γραμματεία για να εξοπλιστούν ιδεολογικά και πολιτικά στον αγώνα που δίνουν καθημερινά είναι, μεταξύ άλλων, των εξλης αθρογράφων, ή εντύπων:

Νίκος Χατζηνικολάου – Realnews
Μανόλης Γ. Δρεττάκης – ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Ι. Κ. Πρετεντέρης – ΤΟ ΒΗΜΑ
Μαριάνα Πυργιώτη – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Βασίλειος Μαρκεζίνης
Zbigniew Brzezinski – Der Spiegel
Οδυσσέας Ανδρούτσος (ναι μα το Θεό!)
Νίκος Παπανδρέου (!!!)
www.dimitris-stergiou.gr
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Η ΑΞΙΑ
ΕΣΤΙΑ
Le Monde (www.ppol.gr)
ΤΑ ΝΕΑ
La Croix (www.ppol.gr)
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΣΤΩ, ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ
Πως να χαρακτηρίσουμε άραγε τέτοια προκλητική περιφρόνηση των μπλογκς;
Ως ασχετοσύνη;
Άγνοια της πραγματικοτητας στην ενημέρωση;
Δημόσιες σχέσεις ;

http://www.antinews.gr/?p=77748

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.