Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος: Αποκαλύπτονται αυτοί που θέλουν την Θεσσαλονίκη βρώμικη


Κάποιοι θέλουν για λόγους αντιπολιτευτικούς την Θεσσαλονίκη βρώμικη, εκτός από την προεκλογική περίοδο, ακόμη και την Πρωτοχρονιά και πρέπει δυστυχώς να τους αποκαλύψω για να μάθουν οι Θεσσαλονικείς την αλήθεια.
Οι Θεσσαλονικείς βεβαίως γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πόλη μας επί 11,5 χρόνια δεν είχε κανένα πρόβλημα ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας.
Γνωρίζουν επίσης ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης όχι μόνον διέθετε τον μεγαλύτερο και καλύτερο στόλο απορριμματοφόρων, αλλά και βοηθούσε όλα αυτά τα χρόνια γειτονικούς αλλά και μακρινούς Δήμους στον τομέα της καθαριότητας, δανείζοντας ή και χαρίζοντας ακόμη με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, απορριμματοφόρα στους Δήμους αυτούς.
Πώς λοιπόν ξαφνικά τους τελευταίους μήνες, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και εν όψει της αλλαγής της Διοίκησης σε λίγες ημέρες η Θεσσαλονίκη γέμισε σκουπίδια;
Η αλήθεια είναι η εξής:

VIDEOhttp://papageorgopoulos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.