Απίστευτη προβοκάτσια Τριανταφυλλόπουλου - Πάγκαλου για την φίμωση του διαδικτύου!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ!

Η ελεεινή μεθόδευση του “καλύτερου φίλου” του ΓΑΠ!

Όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, ο Τριανταφυλόπουλος είναι ο καλύτερος φίλος του ΓΑΠ. Το πιο δημιουργικό δεκανίκι, το εργαλείο αντιπολιτευτικής προβοκάτσιας.

Όταν ο ΓΑΠ θέλει να ξεφορτωθεί κάποιον από την κυβέρνηση, τον αναλαμβάνει η “Ζούγκλα”. Έχουμε γράψει παραδείγματα. Τώρα όμως, το παιχνίδι χοντραίνει. Τα δύο απεχθέστερα όντα της Ελληνικής δημόσιας ζωής, ετοιμάζουν μία προβοκάτσια άνευ προηγουμένου με σκοπό την φίμωση και τον έλεγχο του διαδικτύου.

Έτσι εξηγείται και η …

Σχόλια

  1. ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟ ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.