Δονητές στην ΝΕΤ !!!


Το ονοματάκι της είναι Μαριλένα Κατσίμη.
Δημοσιογράφος αλλά όχι απλή.
Σούπερ κουλτουριάρα που στον ελεύθερό χρόνο που της αφήνει η παρακολούθηση Σινεφίλ ταινιών κάνει και το ρεπορτάζ των διεθνών θεμάτων στην ΝΕΤ.
Σήμερα λίγο μετά την ενάτη πρωινή φρόντισε να εκπαιδεύσει όσα παιδάκια ήταν σπίτι καθώς και όσους ηλικιωμένους παρακολουθούν την κρατική τηλεόραση , για το πόσο απελευθερωμένες είναι στο SEX   οι Γαλλίδες εμπλουτίζοντας το ρεπορτάζ της με καταπληκτικές εικόνες από sexy εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα!!!
Όμορφοι χρωματιστοί δονητές παρέλασαν από την οθόνη της ΝΕΤ....
Ποιος θα την ελέγξει ;;;
ΚΑΝΕΙΣ....
Ο κ. Γερουλάνος ελπίζω να είναι ευχαριστημένος για την "προοδευτικότητα" της Κρατικής Τηλεόρασης... 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html

Σχόλια

  1. Η κυρία αυτή γενικά είναι αντιτηλεοπτική. Έχει εμφανές πρόβλημα άρθρωσης, πιθανότατα να έχει κάποια μορφή δυσλεξίας γιατί πάρα πολλές φορές δυσκολεύεται να προφέρει κάποιες σχετικά απλές λέξεις και θεωρώ ότι εάν η ΝΕΤ δεν έχει καταλληλότερη παρουσιάστρια, τότε πρόκειται για επιχείρηση που οδεύει μαθηματικά στη χρεωκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ου-ά-ου. Τι να την κάνουμε την άρθρωση σύντροφε ανώνυμε 7:48. Φέρτε τσόντα στον λαό. Πως απελευθερώθηκε η τηλεόραση επί Μητσοτάκη; Με το ντεκολτε και τις καμπύλες της Ρούλας Κ. Γιατί έχουμε υπογενητικότητα... Όλοι στο γυαλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.