Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Πρόγραμμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα ακούσει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, αύριο Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010, στις 11.30 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Ρηγίλλης).
Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011, στις 11 π.μ., ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραστεί στην Πανηγυρική Δοξολογία για το νέο έτος στον Ιερό Ναό του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για τις καθιερωμένες ευχές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.