Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΚΟΠΕΣ εξωτερικού ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑ!Την ώρα που ο Χριστόφιας επιδιώκει να αφαιρεθεί το Εθνόσημο από τις στολές της Εθνικής Φρουράς, ιδιώτες Κύπριοι βάζουν διαφημίσεις στους αυτοκινητοδρόμους οι οποίες καλούν τους Κύπριους να κάνουν διακοπές μόνο στην Ελλάδα για να την στηρίξουν την Ελληνική οικονομία.

http://openpress-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_1010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.