Σαν να μην πέρασε μια μέρα………

PIRELLI HELLAS 1986 - ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Και όμως έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια
http://www.amfissapress.gr/attachments/article/3081/PIRELLI-HELLAS-1986.pdf
Καταπληκτικό το αρχείο και εντελώς σωστό. Ανακάλυψα δε τον λόγο που νευριάζω περισσότερο από την πλειοψηφία, και που λόγω αυτού ενίσταμαι (περισσότερο από την πλειοψηφία)..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΡΙΑ!! Ποτέ δεν ήμουν. Εμένα δεν μου χρειάστηκε καμία κρίση για να καταλάβω τα αυτονόητα (αυτά που αναφέρονται).
Υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα (η μειοψηφία), δεν πρέπει να υπάρξει ζωή κάποτε και για μας;
Όχι πραγματικά το λέω με παράπονο. Πριν την "κρίση" έτρωγα στη μάπα αυτό το κατεστημένο, του καταναλωτισμού, της απανθρωπιάς, του παρτάκικου συνδρόμου, του ωχαδερφισμού, του αραλικιού.. Τότε έπασχα, δεν μπορούσα να ζήσω, ήμουν απομονωμένη, τις αξίες μου δεν τις έβλεπα πουθενά, το αντίθετο, πάσχιζα για να καταφέρω να τις διασφαλίσω (και τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα «ποιες αξίες κοπελιά δεν τρώγονται»).
Και έρχεται το σήμερα, που καταδεικνύει ότι το σωστό είναι αυτό που πρέσβευε μέχρι χθες η μειοψηφία! Και τι γίνεται σήμερα; Η μειοψηφία (επειδή ήδη ξέρει) είναι η μόνη που πολεμά, αλλά.. παίρνει και τα τέτοια της γιατί οι λοιποί δεν έχουν καταλάβει ακόμα..
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;
ΚΑΙ
Πότε θα δούμε μια άσπρη μέρα; Δεν ζούσαμε τότε που η πλειοψηφία καλοπέρναγε, δεν ζούμε τώρα, πότε θα ζήσουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Άι σιχτίρ δηλαδή     
(Να σημειώσω μόνο... ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!!!Την κοινωνία την διαμορφώνουν οι ούννοι!! -την πλειοψηφία έτσι, σ’ αυτήν άλλωστε αναφέρεται και το κείμενο. Πρέπει να τονιστεί ότι ΑΥΤΟΙ προήγαγαν τον καταναλωτισμό. ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!! Ναι, εμείς πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε δυο πράγματα αλλά ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ -αυτό είναι τελεία για μένα).

Σαν απάντηση μου έστειλαν το εξής: (άσχετο αλλά και πολύ σχετικό)
http://disorderisti.blogspot.com/2010/12/nigel-farage_04.html
Αναρωτιόμουν τελευταία τι μπορεί να σκέφτεται ο κόσμος και δεν αντιδράει (εντάξει δεν έχει βρει ακόμα τις αλήθειες του, αλλά..) νομίζω ότι για την παύση ευθύνεται κυρίως το γεγονός ότι δεν του είναι εντελώς ξεκάθαρο αν οδεύουμε ή όχι στην καταστροφή. Πιστεύει ότι υπάρχει η πιθανότητα να μας βγάλουν κάπου όλες αυτές οι περικοπές, ότι θα έχουν το σωστό αποτέλεσμα (!!!!)
Ναι, νομίζω ότι είναι έτσι. Αυτοκαταστρέφεται ο άνθρωπος σήμερα. Δεν κοιτάει που του έχουν πηδήξει όλα τα δικαιώματα (ποια δημοκρατία και ποια ελευθερία), θεωρεί ότι έφταιξε, πρέπει να μάθει στην οικονομία (!!!!), και γι' αυτό δεν βλέπει την ουσία.
Για να το σχετίσω με το προηγούμενο
: Την κοινωνία την διαμορφώνουν οι ούννοι!! ΑΥΤΟΙ προήγαγαν τον καταναλωτισμό. ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!! Ναι, εμείς πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε δυο πράγματα αλλά ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ -αυτό είναι τελεία για μένα.
Απ’ ότι φαίνεται πρώτα θα ολοκληρωθεί το αυτομαστίγωμα και μετά θα αρχίσουμε να ρίχνουμε τα βάρη σ’ αυτούς που το αξίζουν..
Φέξε μου και γλίστρησα..
Θα το ξαναπώ.. Εμείς, η μειοψηφία, τι φταίμε;
Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ.  Τώρα που το καλοσκέφτομαι.. αν είναι να περιμένουμε (αιώνες) μέχρι να καταλάβουν οι «έχοντες αράχνες στο μυαλό», το σωστό θα ήταν να την κάνουμε με ελαφρά!!! Γιατί, το να μείνω εδώ και να στέκω άπραγη τρώγοντας στη μάπα τη διαδικασία τους (της πλειοψηφίας) δεν θα το αντέξω. Να μείνω και να τους πολεμώ αλλά να μην έχει κανένα αποτέλεσμα η όποια προσπάθειά μου γιατί δεν αφορά την πλειοψηφία (!!!!), είναι τελείως άδικο. Θα την κάνω λοιπόν, κι όταν συνέλθει η πλειοψηφία, όταν καταλάβει κι αρχίσει να πολεμά, τότε θα επιστρέψω να πολεμήσουμε παρέα!!!!
Ε, ρε αδελφέ έλεος, είναι κρίμα κι άδικο αυτός ο τσάμπα, χωρίς νόημα παιδεμός, πώς θα γίνει.

Σχόλια