Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Ελληνικέ λαέ επέλεξες σοσιαλισμό αντί για "βαρβαρότητα" και ήρθαν οι βάρβαροι!!Ε όχι δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ Ελληνικέ λαέ.Μπορεί σήμερα να κατεδαφίστηκαν τα εργασιακά δικαιώματα αλλά ΕΣΥ το επέλεξες.Η λάθος επιλογή πάντα έχει ακριβό τίμημα.Γενικός κανόνας στη ζωή αυτός.
Συνήθως λάθος επιλογή γίνεται όταν έχεις λανθασμένες πληροφορίες για αυτό που θα επιλέξεις κι αυτό συμβαίνει όταν σου λένε πειστικά, λαϊκιστικά ψέμματα....Αλλά μη ρίχνεις τις ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ...Αυτός που επιλέγει ευθύνεται.
http://pyrgos-news.blogspot.com/2010/12/blog-post_9094.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.