Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Μια τρύπα στο νερό !

 ....δεν πέρασε ο "τσαμπουκάς" της Κατσέλη και η Τρόικα την...
έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια.

Κα Λουκία Αρσένη-Κατσέλη πάψε επιτέλους να "χρεώνεις" το άκερμο(χωρίς λεφτά) Ελληνικό Δημόσιο με τα ταξιδάκια σου στην Ευρώπη, να παίζεις με τα νεύρα μας και να κοροϊδεύεις τους εργαζόμενους, τα παιδιά μας.

Η «Ειδική Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας» [ΕΕΣΣΕ] που μας την παρουσιάζεις ως επιτυχία, στην πράξη θα υπερισχύει της κλαδικής μόνον αν είναι δυσμενέστερη για τους εργαζόμενους, εκτός κι' αν εσείς πιστεύετε το αντίθετο.

Τώρα, αν κ. Κατσέλη μου αυτά που λέτε τα απευθύνετε-γιακομματικούς και ψηφοθηρικούς λόγους-σε κάποιους  "χαΐνοντες"συνδικαλιστές-πρασινοφρουρούς που σας στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές, ευελπιστώντας ότι θα πράξουν το ίδιο και στις επόμενες, εμείς τι να πούμε,  ειμή μόνον, "αιώρα που σας λίκνιζε" κα Λουκία μου", γιατί ενώ τα πράγματα αλλάζουν  και η πολιτική "εκπίπτει" της συνειδήσεως του Λαού, εσείς....χαμπάρι δεν πήρατε.  

Γίωργος Δημόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.