Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Απαραίτητη η ίδρυση "Γραμματείας τεκμηρίωσης και πληροφοριών" στη Νέα Δημοκρατία.

http://www.enet.gr/resources/2009-04/18-2-thumb-large.jpgΕάν πραγματικά η Νέα Δημοκρατία θέλει να κυβερνήσει με αξιώσεις και όχι με ημερομηνία λήξης, οφείλει να ακούσει τις εισηγήσεις για την ίδρυση αυτού του τομέα που θα παίξει νευραλγικό ρόλο στα πολιτικά (και όχι μόνο) τεκταινόμενα στην χώρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ σε αυτόν τον τομέα έχει επενδύσει πάρα πολλά και είναι ένας από τους λόγους που γονάτισε την κυβέρνηση Καραμανλή. Με αιχμή του δόρατος τον Καρχιμάκη και ένα συφερτό "Κοπριτών" κατά την πρόσφατη ρήση του Παγκάλου, σε υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς, μάζευε στοιχεία, ΦΕΚ, γεγονότα, πληροφόρηση.
Με έναν αντίστοιχο μηχανισμό τα διοχέτευε προς πάσα κατεύθυνση, σε ελεγχόμενα ΜΜ"Ε", blogs, για να δημιουργήσει κλίμα σε υπαρκτά και ανύπαρκτα γεγονότα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Βατοπαιδίου.
Με μία διαφορά: Το ΠΑΣΟΚ ξόδεψε άφθονο χρήμα για να "πείσει" τους "αυθόρμητους" να γίνουν βουβουζέλες.
Στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας αυτό δεν είναι απαραίτητο αφού υπάρχουν χιλιάδες πολίτες για να βοηθήσουν ώστε να έλθουν όλα τα άπλυτα στο φως.
Πως αλλιώς θα μπορέσει να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τους επίορκους του μνημονίου εάν δεν αρχίσει από τώρα (ήδη έχει αργήσει) να στοχοποιεί τους διαύλους της προπαγάνδας, από τον τελευταίο δημοσιογραφίσκο εως τον
συντάκτη των non papers του υπουργείου οικονομικών;

Μπορεί να ακούγεται ακραίο αλλά είναι ο μόνος τρόπος να εξαρθρωθεί το παρακράτος των οικονομικών και εθνικών δολοφόνων. Σε κάθε σουΐτα, σε κάθε χλιδάτο εστιατόρειο, σε κάθε υπουργείο θα πρέπει να υπάρχει και ένα άγρυπνο μάτι. Ώστε όταν η παντοδυναμία του σοσιαλφασισμού καταρρεύσει, να ξεριζωθούν όλες οι ρίζες του κακού. Όσο βαθιά και αν έχουν ριζώσει στην πατρίδα.

Εάν δεν γίνει, θα έχουμε πάλι μία κακόγουστη παρένθεση, μία φούσκα που δυστυχώς θα παίξει τον ρόλο του Ντε λα Ρουα της Αργεντινής. Να λείπει...

Το τι χρειαζόμαστε στην Ελλάδα, το έχουμε πει. Ας το δομήσουμε ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.