Αποκλειστικό: "Ντιντής" διέρρευσε τα περί αποστάσεων Σαμαρά! Μαϊμού η διαρροή, με τον καινούριο χρόνο πέφτουν κεφάλια!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Τα περί "δυσφορίας Σαμαρά" για τις απόψεις του Φαήλου Κρανιδιώτη περί "ντιντήδων της πολιτικής" ήταν ευσεβείς πόθοι "ντιντή" της Ρηγίλλης και (δυστυχώς) έτερου προβεβλημένου στελέχους.
http://olympiada.files.wordpress.com/2010/12/gaystraightlebs.jpg?w=300

Αυτό βέβαια ήταν αυτονόητο αφού ο Κρανιδιώτης εδώ και μήνες μέσα από την αρθρογραφία του στο Antinews έχει χρησιμοποιήσει ακόμα βαρύτερους χαρακτηρισμούς, χωρίς να έχει τολμήσει κανείς να εμπλέξει τον Σαμαρά ή να επικαλεσθεί την σχέση τους για να τον κατηγορήσει.

Φαίνεται όμως ότι το πρόσφατο άρθρο σε συνδυασμό με τις εσωκομματικές αλλαγές που επέρχονται, έδωσε αφορμή σε κάποιους "τελειωμένους" να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί εκβιάζοντας την παραμονή τους ως δήθεν "κεντρώα επιλογή". Το απίστευτο θράσος τους όμως να διαρρεύσουν "επίσημα" δυσφορία Σαμαρά, επισπεύδει τις διαδικασίες και με τον καινούριο χρόνο, τόσο ο 'ντιντής" που δεν κατέχει όμως λειτουργική θέση, αλλά και το προβεβλημένο στέλεχος, αποχαιρετούν τις όποιες βλέψεις τους.
Η δημοσιότητα που πήρε η μαϊμού είδηση από τα φιλοκυβερνητικά μέσα και Blogs ήταν αρκετή για να τους εξοβελίσει. Θα πρέπει όμως κάποιος να είναι πραγματικά αφελής για να πιστέψει ότι ο Σαμαράς "προβληματίστηκε" επειδή το άρθρο του Κρανιδιώτη δεν άρεσε στα Νέα, στο Βήμα, στο Έθνος και την Ελευθεροτυπία!!
Όπως επίσης ότι ο Σαμαράς είναι "φαν" της απολιτίκ στάσης των Ντιντήδων όλου του πολιτικού φάσματος. Αυτών δηλαδή που έφεραν την χώρα στη μέγγενη του ΔΝΤ και υποθήκευσαν το μέλλον των πολιτών.

Με τον καινούριο χρόνο, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

σσ. Το "στέλεχος" έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να πείσει τον πρόεδρο ότι δεν έκανε αυτός την διαρροή. Δεν υπολόγισε όμως τους συνεργαζόμενους ρουφιάνους που καμάρωναν κι' όλας ότι πήραν την είδηση πρώτοι!!

Σχόλια

  1. Πείτε ονοματα ρεεεεε, τι φοβάστε ? Δειλιάζουμε να πούμε ένα ονοματάκι και θέλουμε τάχα να κάνουμε επεανάσταση ? Ο ντιντής, κι ο δανδής, κι ο φίλος, κι ο προβεβλημένος... μας κουράσατε... αντε βγάλτε τους μπροστά να τους φτύσουμε και να πάμε γι άλλα. Τόσο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.