Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Πικρά Χριστούγεννα για πολλούς: επιχειρηματίες στο αυτόφωρο, υπάλληλοι χωρίς δώρο

Τα φετινά Χριστούγεννα πολλές οικογένειες ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Από τη μιά, οι πάνω από 2.000 εργοδότες  του ιδιωτικού τομέα, που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, μετά από καταγγελίες υπαλλήλων τους, για τη μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων (αν δεν έχουν οι άνθρωποι, τι να κάνουν;)
κι από την άλλη, εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες..
 δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων, που για πρώτη φορά θα πάρουν το εφάπαξ μειωμένο επίδομα κι όχι ολόκληρο μισθό, όπως έπαιρναν μέχρι πέρυσι, ενώ στην πιό δυσάρεστη θέση βρίσκονται οι συνταξιούχοι κάτω των 60, που δεν παίρνουν καθόλου δώρο.
Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε "υπομονή" γιατί δεν βλέπουμε "φως στο τουνελ".
Αλλά, πάνω από όλα η υγεία,  αγάπη και η οικογενειακή ευτυχία. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα τα καταφέρουμε να ζούμε με λιγότερα, αφού μας έπεισαν "τα κανάλια" (εδώ είναι η ευθύνη μας), ότι μέχρι τώρα κάναμε σπάταλη ζωή....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.