Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Να παραιτηθείτε κ. Παπακωνσταντίνου, αφου δεν κάνετε καλά την δουλειά σας..

Σε παλαιότερο άρθρο  μας γράφαμε:
«Αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα, δεν θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας και όλοι θα κριθούμε γι αυτό», τονίζει σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και προσθέτει πως «παρότι τίποτα δεν έχει κερδηθεί ακόμα, προχωράμε καλά και όσο προχωράμε με αυτούς τους ρυθμούς, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας».
H δήλωση αυτή έγινε στις 13/6/2010  «REAL NEWS»
Αυτά έλεγε πριν έξη μήνες ο κ. Παπακωνσταντίνου. 
Σαφής και κατηγορηματικός.
Τι έγινε χθες κ. Παπακωνσταντίνου;

Νέο μνημόνιο, νέα μέτρα.
Καταιγίδα, λαίλαπα νέων μέτρων.
Διαβάστε σχετικό άρθρο μας .
Εφόσον κ. Παπακωνσταντίνου εσείς ο ίδιος είχατε δηλώσει: «Αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα, δεν θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας και όλοι θα κριθούμε γι αυτό»
Τώρα τι έχετε να δηλώσετε, μήπως μιας και δεν κάνατε καλά την δουλειά σας θα πρέπει να παραιτηθείτε...
Πως μπορείτε να παραμένετε υπουργός, όταν ο ίδιος παραδέχεστε ότι δεν έχετε κάνει καλά την δουλειά σας;
Λέμε τώρα εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.