Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Γλυπτά από χαρτί που θα σας αφήσουν άφωνους!!!!

paper sculpture 1
Αυτά τα απίστευτα γλυπτά απο χαρτί έχουν γίνει απο τον Jeff Nishinaka. Για έναν 28χρονο που έχει φτιάξει μερικά απο τα πιο  όμορφα γλυπτά  απο χαρτί που υπάρχουν εώς τώρα. Εχει φτιάξει έργα του για τις εταιρίες Sprint, Visa, Paramount και C και την ποιο αναγνωρίσιμη στον κόσμο την, Coca Cola.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ 
"Διαβάστε περισσότερα για αυτό το θέμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.