Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Δεν είναι μακάκες. Είναι απατεώνες.

Τι λέει το κουτάκι με το πρασινούλι πλαισιάκι πάνω δεξιά στη σελίδας; Λέει ότι ο ΔΕΣΜΗΕ είναι στο κόκκινο από τα καπέλα των ΑΠΕ και δεν μπορούν να το κρατήσουν άλλο, και θα το μετακυλήσουν στον καταναλωτή.
Και γιατί το κάνουν λίγο λίγο; Γιατί είναι της θεωρίας «λίγο-λίγο να μην τον καταλάβεις»
Και πώς, μα πείτε μου «πώς» ήξερε η κυρία Μπιρμπίλη ΠΕΡΥΣΙ τον Οκτώβριο ότι θα ανέβουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ; Απλά: Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να βάλει ΑΠΕ για να προστατεύσει απο τί; Από την ...Κλιματική Αλλαγή! Δεν μας λέει για ποιά Κλιματική Αλλαγή εννοεί... αυτήν ΠΡΙΝ την Κοπεγχάγη ή μετά την Κανκούν;

Και πώς απέκτησε άποψη ο μικρός που μιλάει με το «λγλλί» ότι είναι απαραίτητες οι αυξήσεις; Με διαβάζει, και ξέρει ότι οι ΑΠΕ, χωρίς να παράγουν ρεύμα, όταν το θές είναι 2 και 3 και 4 και 5 φορές πιο ακριβές από το κανονικό ρεύμα.

Και πού κάνει λάθος μεγάλο το TROKTIKO; Δεν είναι μακάκες, είναι απατεώνες, κλέφτες, σοσιαληστές.

Χρόνια πολλά στην Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής. Την επόμενη αύξηση στο ρεύμα θα μας την σπρώξει πριν το Πάσχα.

Τα καλά μαντάτα τη εικόνας τα ξέρω εδώ και 14 μήνες, αλλά τα είδα σήμερα εδώ


http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.