Γιώργο με αύτα πού λές είναι βέβαιο, ότι θα γράψουμε ιστορία...

Δείτε στο Video που ακολουθεί, απόσπασμα από τη χθεσινή (18/12/2010) ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου, στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος στην Βουλή.
"Στην προχθεσινή μου παρέμβαση στο γεύμα των ηγετών της Ένωσης, ξεκίνησα με την απλή φράση: «ή θα γράψουμε ιστορία, ή η ιστορία θα μας ξεγράψει». Θεωρώ, φίλες και φίλοι, ότι έχουμε φτάσει σε ένα σταυροδρόμι. Χθες, πήραμε σοβαρές και θετικές αποφάσεις...."
"Και προσθέτω και τις ιδέες μας, που προωθούμε συστηματικά μέσα από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό και Δημοκρατικό Κόμμα, αλλά και τη Σοσιαλιστική Διεθνή: το λεγόμενο φόρο «Tobin», τον φόρο επί των χρηματιστηριακών συναλλαγών, ώστε να πληρώσουν επιτέλους και οι τράπεζες και τα χρηματιστήρια, καθώς και τον φόρο επί των αερίων του θερμοκηπίου, όπως είναι το διοξείδιο του άνθρακα, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ίδιους πόρους για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μας...."
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Στο σημείο αυτό κρίνω σκόπιμο να σας θυμίσω, παρεμφερείς δηλώσεις του πρωθυπουργού στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ: ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ!!

Γιώργο με αυτά πού λες περί Tobin, βοδινού κρέατος και αερίων του θερμοκηπίου, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα γράψουμε ιστορία...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.