"Κοπρίτες" δημόσιοι υπάλληλοι, με τις υγείες σας

Κάποιοι διαμαρτύρονται γιατί ο Πάγκαλος λέει στη συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο σημερινό Κυριακάτικο ΒΗΜΑ, τους δημοσίους υπαλλήλους "κοπρίτες".
Ε, καλά κάνει. Οι δημ.υπάλληλοι είναι κατά 70% και άνω,  ΠΑΣΟΚ, άρα ο Πάγκαλος έχει δικαίωμα να κρίνει "τους δικούς του", που έτσι κι αλλιώς τα ανέχονται όλα από τον αγαπημένο τους Υπουργό.
Ξέρετε κανέναν δημόσιο υπάλληλο που...
 δεν θα ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ επειδή του κόψανε τις αποδοχές;
Αφήστε τα λόγια, στην πράξη ρωτάω: ξέρετε κανέναν να άλλαξε κόμμα;
Ξέρετε κανέναν που δεν θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ επειδή ο Πάγκαλος είπε "ένας στους τρείς δημ.υπαλλήλους είναι άχρηστος"; Ή, επειδή είπε τους στρατιωτικούς "αντιπαραγωγικούς";
Ο Θοδωρος είναι γάτα. Ξέρει ότι ο Πασόκος είναι ταλιμπάν. Τη μάνα να του σφάξεις, ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει πάλι. Έτσι, τους μπινελικώνει κι έχει διπλό όφελος: στηρίζει τα ΠΑΣΟΚΙΚΑ μέσα του ΔΟΛ (γίνεται ντόρος για τη δήθεν "σκληρή δήλωση", διαφημίζονται τα μέσα!), αλλά και ψήφο δεν χάνει!
Οι Πασοκοι δεν είναι σαν τα γιουρούκια τους δεξιούς, που μόλις τους χαλάσεις τη χωρίστρα λένε "θα φύγω, θα πάω στη Ντόρα ή στον Καρατζαφέρη".
Μένουν και υπομένουν! Τι άχρηστους δεν τους είπε, τι αντιπαραγωγικούς, τι κοπρίτες, εκεί αυτοί!
Πασοκάρα γλύκα! Πες τα ρε Θόδωρε να αγιάσει το στόμα σου. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να σου φύγει κανείς στο ΚΚΕ, ό,τι κι αν τους χώσεις! Για "να μη βγεί η δεξιά".
Με αυτό το παραμύθι ταϊζετε τις πασοκικές μάζες δεκαετίες τώρα και ενώ τους κάνατε τον κώλο, σουρωτήρι, σας ξαναψηφίζουν. Αρκεί "να μη βγεί η δεξιά" !
Χώσε λοιπόν κι άλλα ! Να πουλάνε κι οι φυλλάδες του ΔΟΛ !

.......
Η είδηση απο το newsit
Μετά τους "αντιπαραγωγικούς" ένστολους ήρθαν και οι "κοπρίτες" δημόσιοι υπάλληλοι
- Σκληρή επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς
- Δήλωσε ότι ο Συνασπισμός συναναστρέφεται τρομοκρατικές δυνάμεις
- Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" ανεβάζει τους τόνους σε σχέση με τους ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο και δε διστάζει να μιλήσει για... κοπρίτες.

"Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" αναφέρει χαρακτηστικά.

Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" συμπληρώνοντας... "αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο".

Τέλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τονίζοντας "δεν είμαι ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε σκληρότατη επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς, λέγοντας πως "η κυρία Παπαρήγα ονειρεύεται μία Σοβιετική Ένωση (τη συγχωρεμένη). Ο δε Συνασπισμός του κυρίου Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια". 
 
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_31.html

Σχόλια

  1. Μα τί τους ποτίζουν τους ψηφοφόρους και ανέχονται, τις εξευτελιστικές δηλώσεις, του εν λόγω κυρίου..; Για μία θεσούλα στο δημόσιο..Αίσχοοος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.