Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Στον Καιάδα οι εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»


Στον Καιάδα πετά τους εργαζόμενους και 110.000 ηλικιωμένους και Άτομα με Ειδικές Ανάγκες η κυβέρνηση, σύμφωνα με σημερινό άρθρο της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», αφού όλοι οι υπουργοί δηλώνουν αναρμόδιοι να δώσουν απαντήσεις για τους εργαζόμενους του Προγράμματος δίνοντας σαφή δείγματα για το πως αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους απόμαχους της ζωής και πως αντιλαμβάνεται τα «πάλαι ποτέ» περήφανα γηρατειά.».


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα «μετά από την ερώτηση του βουλευτή Βοιωτίας Μιχάλη Γιαννάκη αναδείχτηκε το κυβερνητικό «αλαλούμ» που επικρατεί μεταξύ των υπουργείων για το ποιος είναι αρμόδιος για το πρόγραμμα, ώστε να συνεχιστεί ο καταξιωμένος θεσμός «Βοήθεια στο Σπίτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.