Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Να ενώσουμε τις φωνές μας όλοι μαζί και να πούμε ΟΧΙ η πατρίδα μας δεν παραδίδεται, η Ελλάδα δεν σκλαβώνεται...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Μόνο στο ιστολόγιο, στα blogs και στις φωνές στους δρόμους ακούγουνται οι αλήθειες...
Να ενώσουμε τις φωνές μας όλοι μαζί και να πούμε ΟΧΙ η πατρίδα μας δεν παραδίδεται, η Ελλάδα δεν σκλαβώνεται... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

2 σχόλια:

  1. Οι αλήθειες ακούγονται όταν δεν κρύβονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΑΛΩ Η ΠΑΤΡΙΣ.ΑΜΕΣΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΚΑΜΜΕΝΟ.ΑΦΟΥ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ;ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ;ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΑΛΛΑ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.