Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

"Οι ψηφοφόροι θα διαμορφώνουν το πρόγραμμα"

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, είναι από τους νέους (σε ηλικία και ιδέες) πολιτικούς, που έγκαιρα κατανόησε τη δυναμική των νέων διαδικτυακών μέσων.
Στο καινούριο του βιβλίο "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ -ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ", που προλογίζει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ο κ.Στυλιανίδης, περιγράφει τις αλλαγές που θα φέρει το διαδίκτυο στην Ελλάδα.
Εκτενές αφιέρωμα στο βιβλίο υπάρχει στη νέα και καλή εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", ενώ το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ι.ΣΙΔΕΡΗ
 
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_6169.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.