Και τα ψέματα έχουν τα όρια τους !!!

Είχαμε γράψει προχθές Να παραιτηθείτε κ. Παπακωνσταντίνου, αφου δεν κάνετε καλά την δουλειά σας..
Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε πάλι με τα νέα μέτρα, αποφασίσαμε όμως να σας δώσουμε όλη την εικόνα για το θέμα.
Δεν μπορεί να μας δουλεύουν, να βαπτίζουν το κρέας ψάρι και να μιλάνε για καλαμπούρια..
Δείτε και απολαύστε την άνεση με την οποία λέγονται ψέματα...
Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας.
ΔΕΙΤΕ TO VIDEO


Σχόλια

  1. Και ποιός είσαι εσυ ρε αρίστο που απαιτέις παραίτηση υπουργού ? Επειδή έκανες ενα μπλόγκ της πλάκας πλασάροντας τα κομματικα σου απωθυμένα νομίζεις οτι θα γίνεις ο κριτής των πάντων ? Αντε ασχολήσου με τίποτα άλλο και ασε αυτόυς που εξέλεξε ο ελληνικός λαός να κάνουν την δουλεία τους και να περισώσουν ότι μπορούν από αυτα που αφησε η γαλάζια λαίλαπα. Και μη με αναγκάσεις να στα θιμίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος είσαι εσύ ρε ανώνυμε 11:58 που θα μιλήσεις για "γαλάζια λαίλαπα" ;;;
    Και μήν με αναγκάσεις να θυμίσω την πράσινη λαίλαπα των πρασινοφρουρών επί Ανδρέα και των "εκσυγχρονιστών" επί Σημίτη.

    Ο Ελληνικός λαός δεν εξέλεξε κυβέρνηση για να τον πάει στο 1900 ...

    Άντε να ασχοληθείς με το δανειάκι σου και το πώς θα τα φέρεις βόλτα.

    Πήγαινε σε κανένα πράσινο blog να κλαφτείς που σε καταλαβαίνουν μια και κλαίγονται και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και συ ρε ανώνυμε 4 και 33 ποιός είσαι που πετάγεται σαν τη π..... ? Ποίος σε όρισε συνήγορο του αρίστου ? Γιατί νομίζεις ότι αυτός δεν μπορέι να αμυνθεί αυτών που γ΄ραφει ?

    Όσο για τις μ..... που λές γιατί δεν μας λές και για τη πτώχευση του Τρυκούπη ή ακόμα καλύτερα για τα δάνεια του Κολοκοτρώνη ?

    Ρε φιλαράκι μιλάμε για τα πιο φρέσκα κουλούραι αυτά της πενταετίας της παρακμής και όχι της υποτιθέμενης ανασυγκρότησης του κράτους. Μήπως ξεχνας τι έγινε ?Μήπως η μνήμη σου από το πολυ γαλάζιο αυνανισμό σε έχει εγκαταλέιψει ? Μήπως έχεις πάθει νεοδημοκρατικού τύπου αλτσχάιμερ.

    Όσον αφορά το δανειάκι εγω φίλε τα βγάζω πέρα και κατανοώ ότι κατι πρέπει να θυσιασω γηια να σωθεί αυτός ο τόπος, γιατί πάνω από όλα ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι κοματόσκυλο και λαμόγιο.

    Εσένα δεν σε ρωτάω πώς τη βγάζεις, καθώς δεν με χνοίαζει γιατί εσύ φταίς για τις επιλογές σου το 2004 και το 2007.

    ΥΓ Αρίστο μην ξεχάσεις την αμοιβή του συνηγορού σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά μας δουλεύουν όμορφα και εμείς κοιτάμε και χαιρόμαστε... Αν θέλετε δείτε πάλι το τέλος του βίντεο και ακούστε προσεκτικά τον υπουργό να λέει... το θέμα είναι να θέσουμε την δημόσια κουβέντα σε σοβαρές βάσεις.... Δηλαδή μας λέει κατάμουτρα , αφού έχουν παρουσιαστεί όλα τα ψέμματα που μας λέει πρίν, ότι μόνο σοβαρός ΔΕΝ είναι και ότι μόνο σοβαρά ΔΕΜ μας μιλάει. Ξυπνάτε έλληνες... Και όσο αφορά για τον ανώνυμο πρασινοφρουρό πιο πάνω, αν ακόμα πιστεύεις ότι η Ελλάδα έφτασε εδώ μέσα σε 5 χρόνια , με όσα λάθη που πραγματικά έγιναν, είσαι το απόλυτο δείγμα για το ρητό.. Μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν... Επειδή όμως εγω δεν είμαι κανενός προτείνω να τους πετάξουμε στο Αιγαίο με τα 10 μποφόρ και να ασχοληθούμε σοβαρά για το καλό των παιδιών μας .
    Ένας παελπισμένος - Εξαγριωμένος Σαμιώτης .
    Υ.Σ Αρίστο δυνατά μην μασάς προχώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστά πράττει ο Παπακωνσταντίνου και μας δουλεύει ψιλό γαζί μια και απευθύνεται σε εντελώς κάφρους όπως καταντήσαμε εμείς οι Έλληνες. Έχουμε τους πολιτικούς που μας αρμόζουν. Αυτοί μας αξίζουν σαν τέτοια κοινωνία που είμαστε. Πάρτε το χαμπάρι ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ. Αν θέλαμε δίκαιο και καλλίτερο πολιτικό σύστημα θα το είχαμε φτιάξει χρόνια πριν. Το μόνο που σκέπτομαι είναι τα καημένα τα παιδιά μας με τέτοιους ΜΑΛΑΚΕΣ γονείς που τους έτυχαν. Τι κληρονομιά τους αφήνουμε ; Μιζέρια, κακομοιριά και ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ που είναι σχεδιασμένο να ΜΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας είναι καλά οι καφροgreeks που έδωσαν, στις δημοτικές, στο ΓΑΠ το δικαίωμα να επικαλείται την παπαριά τους. Θα το καταλάβουν όταν ψωφήσουν από την πείνα. Ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.