Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Και ο Αναστασιάδης τον έβγαλε στη σέντρα τον Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα... Αντωνάκη ζήτα συγγνώμη αν είσαι άντρας... να σου πούμε και μπράβο

Για το γνωστό θέμα των δήθεν ίδιων δηλώσεων, σύμφωνα με τον Α. Κανάκη, του Σαμαρά και του ΓΑΠ.. όπου στην ουσία ο Σαμαράς υπενθυμίζει στη ΔΕΘ του 2010 τι έλεγε ο ΓΑΠ στη ΔΕΘ του 2009 και το οποίο κάναμε βίντεο που μπορείτε να δείτε στη δεξιά στήλη του blog.
Δείτε που και ο Αναστασιάδης έδειξε αυτό που αποκαλύψαμε και εδώ έτσι έμεινε μόνο ο Κανάκης να συνεχίζει να υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις ήταν ίδιες και τους τσάκωσε αυτός...
ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ


http://dexiextrem.blogspot.com/2010/12/blog-post_898.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.