Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Εφιάλτης διαρκείας

Γνωρίζαμε ότι ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Σήμερα μαθαίνουμε τη σύγχρονη εκδοχή... Οτι ακόμη κι αυτός ο δρόμος που καταλήγει στην άβυσσο είναι διανθισμένος... με αγκάθια. Η ελληνική κοινωνία, με τις χθεσινές αποφάσεις της κυβέρνησης του ψεύδους, οδηγείται αιώνες πίσω, σε εργασιακό Μεσαίωνα. Στο ρόλο της Ιεράς Εξέτασης ο πρωθυπουργός και οι «φίλοι» του της τρόικας.

Η κυβέρνηση με κάθε τρόπο προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα στον ιδιωτικό τομέα. Οτι δεν μειώνονται οι μισθοί, όπως για μια ακόμη φορά επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Παρά ταύτα, είναι φανερό ότι το πακέτο επώδυνων αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις θα είναι σαρωτικό. Κατά τα φαινόμενα, προβλέπονται νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό, στα κλειστά επαγγέλματα, στη λειτουργία των νοσοκομείων και των ασφαλιστικών ταμείων.
Κοντολογίς, πόσα μνημόνια ακόμη προτίθενται να υπογράψουν εντός του 2011;
Πώς φαντάζονται στην κυβέρνηση τη ζωή των μισθωτών και των συνταξιούχων τα επόμενα χρόνια; Με ποιο τρόπο θα ανέβει και πάλι το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων; Τι άλλο θα πει η κυβέρνηση στα ψεύδη περί συναίνεσης όταν τον πολυνόμο που θα διέπει τη ζωή μας από εδώ και στο εξής θα τον περάσει χωρίς ουσιαστική συζήτηση; Πού ζητάει τη συμφωνία με την αντιπολίτευση; Μόνο στα ευρωπαϊκά ζητήματα, για τα οποία επισήμως γίνεται η συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς την Τρίτη;

http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=16177&catid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.