Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κα Κατσέλη, αν δεν σας δείξουν τώρα "πόρτα" από την Κυβέρνηση, να μην φοβάστε τίποτε στο μέλλον.

Τα συνδικάτα παράγουν δύναμη-εξουσία.
Ποιος πολιτικός θα έλεγε όχι, ας πούμε, στην προεκλογική του στήριξη από τους συνδικαλιστές;
Επίσης, ποιος πολιτικός ήρθε σε σύγκρουση με τους εργατοπατέρες και δεν βλαστήμησε την ώρα και την στιγμή....
Η εξουσία έχει ρίσκο, ιδίως όταν συναλλάσσεται πολιτικά και δίνει υποσχέσεις, σε "εργαζόμενους" και συντεχνίες, που έχουν "σπουδάσει" στο πεζοδρόμιο, την τεχνική της απαίτησης και της "αγωνιστικής" διεκδίκησης. 
Οι πολιτικοί είναι ζηλιάρηδες.
Όταν βλέπουν κάποιους συναδέλφους τους να "προκόβουν", κάνοντας "πολιτικό νταραβέρι" με ισχυρούς φορείς "κοινωνικοπολιτικής" εξουσίας, όπως οι αγροτοπατέρες στην περίπτωση της κας Μπατζελή και οι εργατοπατέρες στην περίπτωση σας,  αντιδρούν ζηλόφθονα, ιδίως όταν συντρέχει και προσπάθεια κάποιων, μείωσης του μεριδίου τους, στην αναμενόμενη συνολική πολιτική ευθύνη και φθορά. 
Όμως, απ' ότι φαίνεται κα Κατσέλη, παραβλέπετε βασικές πολιτικές αρχές και κυρίως  θέλετε ν' αγνοείτε την ατυχή πολιτική συνεργασία(0,21 % στις του εκλογές της 18ης Ιουνίου του 1989) του συζύγου σας κ. Γεράσιμου Αρσένη στο "Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα" (Ε.Σ.Κ),  με τους συνδικαλιστές-βουλευτές κ.κ. Δ. Πιπεργιά και Χρ. Κοκκινοβασίλη, καθώς και την περίπτωση της κας Μπατζελή, που ομολογουμένως δεν έχει καμία σχέση-πλην της συγκυριακής αλλά επίκαιρης φωτο-με την έκταση και το μέγεθος του δικού σας πολιτικού εναγκαλισμού  με εργατοπατέρες, πολλοί των οποίων,  έχουν τεράστια ευθύνη για την σημερινή μας κατάρρευση,  μετά τους πολιτικούς.
 
Εύχομαι κα Κατσέλη να μην ακολουθήσετε την κα Μπατζελή στην "έξοδο".
 
Γ. Δημ.

 

Σχόλια