Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Ο Σοσιαλισμός είναι εδώ...

Ο σοσιαλισμός είναι πραγματικότητα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Ο πατέρας θα ένιωθε περήφανος για τον γιο που επιτέλους τα κατάφερε. Ο σοσιαλισμός στην πράξη πλέον στην Ελλάδα καθώς όλοι μπορούν να ελπίζουν στην ισότητα προς τα κάτω που προσφέρει απλόχερα η κυβέρνηση του Γιωργάκη με τα 740 ευρώ μισθό.
Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΥΤΗ είναι πολύ χειρότερη ακόμη και από το αποτέλεσμα της «μυστικής» διαπραγμάτευσης του προέδρου της ΓΣΕΕ με τους εργοδότες που αφορούσε σε μείωση κατά 12% των μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Ακόμη και το μνημόνιο δεν αναφέρει πουθενά για μείωση μισθών τέτοιας τάξεως εκεί που σημειώνονται τα περί των επιχειρησιακών και λοιπών συμβάσεων. Αλλος ένας ρούμπος της κυβέρνησης που θα αποδώσει εξαιρετικά εύπεπτους καρπούς… Με πολύ απλά λόγια, θα δώσει τη χαριστική βολή στην ήδη ξεχαρβαλωμένη αγορά.
ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 740 ΕΥΡΩ, που θα αποτελέσουν φυσικά τον απόλυτο σύμμαχο της απόλυτης ύφεσης, θα οδηγήσουν όλο τον κόσμο να κλειστεί στο καβούκι του. Οι μικροεπιχειρηματίες βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς το μέλλον διαγράφεται, το λιγότερο, τραγικό. Σώνει και καλά η κυβέρνηση διά των μαθητευομένων μάγων που διαθέτει πάει να αποδείξει ότι έχει δίκιο ο νομπελίστας οικονομολόγος Ρουμπινί με τις μαύρες προβλέψεις του.

Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ, τον οποίο χθες συνάντησε ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου, είχε πει ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, ότι θα πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη και να επανέλθει στη δραχμή… Καταπληκτικά πράγματα που οδηγούν σε πλήρη απογοήτευση σε όλους τους τομείς. Ολες οι έρευνες δείχνουν ότι κάθε μέρα που περνάει πετυχαίνουμε και νέο ρεκόρ στους δείκτες απαισιοδοξίας... 

http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=16077&catid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.