Λέτε να "αγαπηθήκαμε" ξαφνικά ;;



Στην Τουρκία βρίσκεται ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ελλάδας αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης ως προσκεκλημένος του Τούρκου ομολόγου του στρατηγού Erdal Ceylanoglu.

Επίσημη επίσκεψη στη Τουρκία είχε πραγματοποιήσει πριν από λίγες μέρες (23-27 Νοεμ.2010) και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Ελλάδας αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης.
 
Για την επίσκεψη αυτή και για τις συζητήσεις του Α/ΓΕΝ στην Τουρκία, είχαμε γράψει στο άρθρο μας Ρε τους ψεύτες τους Τούρκους....
Χθες (8/12/2010) εκδόθηκε από το ΓΕΕΘΑ η ακολουθεί ανακοίνωση:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ 122/2010)

Ανακοινώνεται ότι, από 08 έως 10 Δεκεμβρίου 2010, αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ, με επικεφαλής τον Δντή του Κλάδου Στρατηγικής και Πολιτικής, επισκέπτεται την Τουρκία.
Σκοπός της επίσκεψης είναι η υπογραφή του Προγράμματος Δραστηριοτήτων έτους 2011, στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), μεταξύ των δύο χωρών.

Υπάρχει μια μεγάλη κινητοποίηση, όταν δυο αρχηγοί Γενικών επιτελείων και αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ, μέσα σε δυο εβδομάδες επισκέπτονται την Τουρκία.
Τόσες επισκέψεις και μάλιστα μαζεμένες, δεν είχαν γίνει ούτε σε πέντε χρόνια...
Ένα άλλο θέμα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι ότι οι επισκέψεις είναι μονόδρομες (εμείς πάμε στην Τουρκία).
Λέτε να τρέχει κάτι;
Λέτε να είναι τυχαία όλα αυτά;
Λέτε να αγαπηθήκαμε ξαφνικά;;;
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από τις επισκέψεις, δεν υπάρχει πουθενά η Ελληνική σημαία...
Τυχαίο;;

Σχόλια