Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Λέτε να "αγαπηθήκαμε" ξαφνικά ;;Στην Τουρκία βρίσκεται ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ελλάδας αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης ως προσκεκλημένος του Τούρκου ομολόγου του στρατηγού Erdal Ceylanoglu.

Επίσημη επίσκεψη στη Τουρκία είχε πραγματοποιήσει πριν από λίγες μέρες (23-27 Νοεμ.2010) και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Ελλάδας αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης.
 
Για την επίσκεψη αυτή και για τις συζητήσεις του Α/ΓΕΝ στην Τουρκία, είχαμε γράψει στο άρθρο μας Ρε τους ψεύτες τους Τούρκους....
Χθες (8/12/2010) εκδόθηκε από το ΓΕΕΘΑ η ακολουθεί ανακοίνωση:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜΟΝ 122/2010)

Ανακοινώνεται ότι, από 08 έως 10 Δεκεμβρίου 2010, αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ, με επικεφαλής τον Δντή του Κλάδου Στρατηγικής και Πολιτικής, επισκέπτεται την Τουρκία.
Σκοπός της επίσκεψης είναι η υπογραφή του Προγράμματος Δραστηριοτήτων έτους 2011, στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), μεταξύ των δύο χωρών.

Υπάρχει μια μεγάλη κινητοποίηση, όταν δυο αρχηγοί Γενικών επιτελείων και αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ, μέσα σε δυο εβδομάδες επισκέπτονται την Τουρκία.
Τόσες επισκέψεις και μάλιστα μαζεμένες, δεν είχαν γίνει ούτε σε πέντε χρόνια...
Ένα άλλο θέμα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι ότι οι επισκέψεις είναι μονόδρομες (εμείς πάμε στην Τουρκία).
Λέτε να τρέχει κάτι;
Λέτε να είναι τυχαία όλα αυτά;
Λέτε να αγαπηθήκαμε ξαφνικά;;;
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από τις επισκέψεις, δεν υπάρχει πουθενά η Ελληνική σημαία...
Τυχαίο;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.