Αισχρή πρόκληση! Έκλεισαν τον αιγιαλό οι υπέρμαχοι της “πράσινης ανάπτυξης”!


…αλλά μάλλον αυτά εννοούσαν ως πράσινη ανάπτυξη. Οι πράσινοι να αναπτύσσονται και οι άλλοι να πανε να πνιγούν (στην κυριολεξία).
Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Κόντρα channel η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του νυν πρωθυπουργού διαθέτει βίλα στην Κορινθία που έχει φτάσει μέχρι...

Σχόλια

 1. Το νέο blog http://asfalistika-massinias.blogspot.com ήδη είναι στον αέρα.
  Το blog μας ασχολείτε αποκλειστικά με παντός είδους ασφαλίσεις, επενδύσεις, leasing και εν γένει χρηματοοικονομικά προϊόντα.
  Επειδή 10ετίες τώρα όλες οι κυβερνήσεις προσπαθούν να λύσουν το ασφαλιστικό και τελικά δεν έχουν καταφέρει τίποτε, εμείς συνδέουμε τη λύση του ασφαλιστικού με την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
  Έχουμε δίκιο? Εσείς θα μας το πείτε. Στείλτε μας το σχόλιό σας και πάρτε μέρος και στην ψηφοφορία. Όλες οι απαντήσεις όποιες κι' αν είναι αυτές, είναι δεκτές.
  Σας περιμένουμε θα μας τιμήσετε ?
  http://asfalistika-messinias.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. all animals are equal, but some animals are more equal than others...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.