Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Από τη μία έχουμε το φιάσκο της περαίωσης και από την άλλη το μεγαλύτερο φιάσκο με τα 24 δισ. ευρώ ...

« Δεν με πιστεύουν ό,τι κι αν ανακοινώσω. Πώς να πείσω για το παραμικρό, όταν από τη μία έχουμε το φιάσκο της περαίωσης και από την άλλη το μεγαλύτερο φιάσκο με τα 24 δισ. ευρώ που χαρίζει ο Παπακωνσταντίνου επειδή δεν μπορεί να τα εισπράξει;»
Την εξομολόγηση έκανε υπουργός της κυβέρνησης το προηγούμενο Σάββατο προς συνάδελφό του βουλευτή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠαΣοΚ. Εδειξε έτσι χωρίς περιστροφές ότι θεωρεί πως ο υπουργός Οικονομικών λειτουργεί πλέον ως τροχοπέδη στη συνολική προσπάθεια της κυβέρνησης.
Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο από όσα καταμαρτυρούνται στον κ. Παπακωνσταντίνου στο άρθρο της Εφημερίδας Το Βήμα της Παρασκευής (Κυριακής...) με τίτλο Ο κ. Παπακωνσταντίνου στο... πράσινο απόσπασμα.

Πράγματι ο Υπουργός βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο γιατί προσπαθεί να κόψει χρήματα από τα υπουργεία συναδέλφων του αλλά και γιατί όταν δεν μπορείς να κτυπήσεις επικεντρωμένα χτυπάς "περιφερειακά"...


Αυτό δεν το φανταζόμαστε ...
Τό λέει συγκαλυμμένα μεν αλλά ξεκάθαρα στις τελευταίες γραμμές του άρθρου η εφημερίδα. :
Το πρόβλημα αυτό αναγνωρίζεται και από βουλευτές που επικρίνουν τον υπουργό Οικονομικών,οι οποίοι μάλιστα θεωρούν πως προβλήματα τέτοιου τύπου,που αφορούν και τον συντονισμό της κυβέρνησης,θα έπρεπε να έχουν αναδειχθεί και επιλυθεί. 


Είναι μάλλον ξεκάθαρο ότι εντός του 2011 μπαίνουμε στην περίοδο ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ του κ. Γ.Α.Π από αυτούς που τον στήριξαν και τον στηρίζουν ακόμα... 


http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/12/24.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.