Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Κυνική παραδοχή της παταγώδους αποτυχίας: Το 2014-2015 θα δανειστούμε άλλα 80 δις ;;;

Δείτε στο Video (στο τέλος του άρθρου), τι διημείφθη στην χθεσινή συνέντευξη του κ. Παπακωνσταντίνου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Το χρέος  μας είναι ελέγξιμο.. λέει ο κ Παπακωνσταντίνου
Προσέξτε τι λέει στην συνέχεια ο Πρετεντέρης :" Ακόμα και αν επιμηκυνθεί η αποπληρωθεί η αποπληρωμή, το 2014 και 2015 θα πρέπει να δανειστούμε 80 δις...το 1/3 του ΑΕΠ".

Δώστε τώρα βάση στην απάντηση του υπουργού: " Και τις δυο χρονιές μαζί, το έχουμε ξανακάνει πολλές χρονιές αυτό, έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν, δεν είναι καινούργιο, δυστυχώς όποιος έχει τόσο μεγάλο χρέος δεν έχει .."

Δεν απάντησε αρνητικά, δεν είπε δεν θα δανειστούμε..
Δεν είπε τι είναι αυτά που λέτε κ. Πρετεντέρη, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, αποκλείεται, δεν θα χρειαστεί, δεν είναι απαραίτητο κλπ.
Ο υπουργός ξεκάθαρα επεξέτεινε αυτό που έλεγε ο Πρετεντέρης, συμπληρώνοντας:
"Και τις δυο χρονιές μαζί, το έχουμε ξανακάνει πολλές χρονιές, έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν, δεν είναι καινούργιο.."
Τώρα εσείς τι καταλάβατε θα δανειστούμε 80 δις ή δεν θα δανειστούμε;;
Άν αυτό δεν είναι, κυνική παραδοχή της παταγώδους αποτυχίας, τότε τι είναι;;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.