Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Μακάρι το 2011 να είναι καλύτερο απ' το 2010 ... λέμε τώρα
Συνηθίζεται να γίνεται στο τέλος του χρόνου μία αναφορά σε άρθρα , σχόλια κλπ που έκαναν αίσθηση , αποκάλυψαν θέματα και σε γενικές γραμμές "είχαν κάτι παραπάνω"...
Mέσα στον χρόνο που πέρασε γράφτηκαν από τους ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ πάνω από 30000 άρθρα, που τα διάβασαν περισσότεροι από 1.000.000 εκατ. μοναδικοί αναγνώστες.
Όλα τα συμβατικά ΜΜΕ, με μια φωνή, απέκρυψαν την αλήθεια από τον λαό, μέρος ενός σχεδίου με πολύ χρήμα και ολέθριες συνέπειες.
Σ’ αυτή την λαίλαπα λοιπόν, υπήρξε ένα ανάχωμα αντίστασης: Οι Αδέσμευτοι Μπλογκερς.
Οι πρώτοι που αποκάλυψαν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, μήνες ολόκληρους πριν “ανακοινωθουν”
Οι  Αδέσμευτοι Μπλογκερς ήταν αυτοί που συμπαρέσυραν την συντριπτική πλειοψηφία του διαδικτύου στον χείμαρρο αντίστασης.
Ακολουθούν Links από τα φιλικά Blogs των Αδεσμεύτων για τις αναρτήσεις του 2010.
Επισκεφθείτε τα , ίσως σας είχαν διαφύγει κάποιες από αυτές...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.