Η σημερινή επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής, σκεπάζει τα "τρομοκρατικά" νέα μέτρα της κυβέρνησης!

Η σημερινή επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής, σκεπάζει τα "τρομοκρατικά" νέα μέτρα της κυβέρνησης!


Eντυπωσιακό το χτύπημα της αντιτρομοκρατικής, εντυπωσιακό όμως και το timing που γίνεται αυτό. Έτσι λοιπόν και ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα «τρομοκρατικά» κτυπήματα της κυβέρνησης προς τους Έλληνες πολίτες, την ίδια χρονική στιγμή η Αντιτρομοκρατική ανακαλύπτει μεγάλη ποσότητα οπλισμού σε υπόγειο γκαράζ σπιτιού στην οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη. Είναι τυχαίο…. Ίσως!! Βέβαια εμεις περιμέναμε να βγεί το δευτερο μέρος της τσόντας της Αλεξανδράτου αλλά και τέτοιες επιτυχίες της αντιτρομοκρατικής δεν τη "χαλάνε" τη κυβέρνηση.....

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον πέντε συλλήψεις, αλλά επισήμως οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν επιβεβαιώνουν, κάνοντας λόγο για …απλές προσαγωγές.

Σχόλια

  1. Τελικά σε αυτή τη χώρα έχουμε χάσει τελείως τη λογική. Πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη του διαχειριστή του μπλογκ για αυτό το δημοσίευμα, ελπίζοντας ότι το ανάρτησε για πλάκα και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.