Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται :Ο Γιώργος ΘΑ μαζέψει 1 εκατ. υπογραφές, για την οικονομική διακυβέρνηση και το ευρωομόλογο

Για την οικονομική διακυβέρνηση και το ευρωομόλογο ΘΑ μαζέψει λέει ο Γιώργος ένα εκατ. υπογραφές ...

Γιώργο: Βρες τα δις. που υπήρχαν, αλλά τα έχασες και άσε το ένα εκατ. υπογραφές.
Βρε τι πάθαμε εκατομμύρια ακούμε και εκατομμύρια δεν βλέπουμε.
Ξεκινήσαμε από τα εκατ., δις που υπήρχαν αλλά δεν τα βρίσκουν.
Είχαμε τα 30 δις των φόρων που δεν εισέπραττε η Ν.Δ και ΘΑ τα εισέπραττε ο Γιώργος..
Αφού δεν έγινε τίποτα με τα δις, ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και ξεπέσαμε στα εκατομμύρια.
Δεν φτάνει που δεν βρήκε τα λεφτά, μας έφερε και το ΔΝΤ...
Προσέξτε τι λέει:
"Πρωτοβουλία προτίθεμαι να πάρω για τα ζητήματα που άπτονται το μέλλον  (Σημείωση:έτσι ακριβώς το είπε, δείτε στο video) της Ευρώπης. Με ξεκίνημα στα θέματα της διακυβέρνησης της οικονομικής και τα θέματα των ευρωομολόγων...Προτείνω μια ευρωπαϊκή εκστρατεία, μια  που μπορεί  φτάσει ακόμη και στο να μαζέψει 1 εκατ, υπογραφές.."
Θα πάρει πρωτοβουλία ο Γιώργος για τα θέματα της οικονομικής διακυβέρνησης !!!
Άκουσον, άκουσον..
Τι εννοεί ο ποιητής, για ποια οικονομική διακυβέρνηση μιλάει;;
Προφανώς αναφέρεται στην παγκόσμια...
Eκεί που την είχαμε ξεχάσει την παγκόσμια διακυβέρνηση, μας την ξεφούρνησε πάλι..
Για την οικονομική διακυβέρνηση και το ευρωομόλογο ΘΑ μαζέψει λέει ο Γιώργος ένα εκατ. υπογραφές .
Ο Αγώνας τώρα δικαιώνεται...
ΔΕΙΤΕ το VIDEO 

Σχόλια

  1. part 2
    Ήδη, εκατομμύρια νέοι άνθρωποι δεν έχουν δουλειά: δεν υπάρχουν χρήματα για την εκπαίδευση, δεν έχουμε χρήματα για τις συντάξεις ή παροχές κοινωνικής πρόνοιας. Αλλά αν ο φαύλος κύκλος του χρέους δεν είχε διακοπεί την Πέμπτη στις Βρυξέλλες και δεν είχε μπλοκάρει την εισαγωγή των ευρωομολόγων και ένα διευρυμένο ταμείο διάσωσης, η ανεργία, η φτώχεια και η δυστυχία θα είχαν αυξηθεί.
    Στις Βρυξέλλες, η Μέρκελ και οι ηγέτες συμφώνησαν σε μια «διαρκή κρίση ή μηχανισμός διάσωσης" να εισαχθεί το 2013. Αυτό θα απαιτήσει μια αλλαγή στη Συνθήκη της Λισαβόνας και των ψηφοφόρων θα γίνει σίγουρα ζητώντας δημοψήφισμα .
    Το ίδιο το όνομα του ταμείου - «μόνιμος μηχανισμός κρίση» - υπογραμμίζει παραλογισμό του . ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ . Η «μόνιμη κρίση» προκύπτει μόνο από το γεγονός ότι το κεφάλαιο είναι "μόνιμο" και θα αναρροφάται από πραγματικές οικονομίες για να πληρώσει το χρέος κλασματικών τραπεζικών αποθεματικών από το μηχανισμό των φορολογικών προϋπολογισμών και τα ταμεία διάσωσης τράπεζας, όπως τον μόνιμο μηχανισμό αντιμετώπισης κρίσεων.
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ .
    Το αποτέλεσμα αυτό είναι το «διαρκή κρίση» των οικονομιών και σκλαβιά στο χρέος στην καθοδική πορεία καταδίκης που φαίνεται ότι τελειώνει μόνο όταν η ελίτ δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τεράστια πολέμους. ( παλιά και δοκιμασμένη συνταγή ) . Η Μέρκελ όμως κατάφερε να επιβάλει αυστηρές ΠΛΕΟΝ προϋποθέσεις για τις χρηματοπιστωτικές αγορές και για την πρόσβαση στο νέο ταμείο «μόνιμη κρίση". Υπάρχουν ακόμη και μέτρα που θα επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να αναγκάσουν τους κατόχους ομολόγων να σταματήσουν τις απαιτήσεις τους για τα άνευ αξίας χρεόγραφα τους. Αγορασμένα στο «μισό» της άξιας τους όπως μας πληροφορεί και ο κ. Χατζάρας στο δελτίο των έντεκα . Αυτή είναι η προφανής λύση σε αυτή την « κρίση » και σίγουρα θα εφαρμοστεί σε κάθε πραγματικά λειτουργική δημοκρατία που καθοδηγείται ΜΟΝΟ από την πραγματική οικονομία . Ναι για τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΜΟΝΟ μιλάμε . Ενώ η οικονομική ελίτ που έχει βρει ένα πολύ κερδοφόρα «πρότυπο για απάτη» και «απαλλοτρίωση», μπορεί να λειτουργήσει μόνον εφόσον μπορεί να πάρει τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης ( συν διαδίκτυο ) και επίσης να βρει αρκετά διεφθαρμένους ή ανίκανους πολιτικούς , όπως στο κόμμα του Fianna Fail στην Ιρλανδία. και φυσικά το πασοκ μαζι με τα αριστεροδεξια δεκανίκια του στην χώρα μας .
    Στις Βρυξέλλες, η ελίτ έχει χτυπήσει σαφώς επάνω σε μια ατσάλινη πολιτικό με τη μορφή της Μέρκελ ( μην γελάτε γιατί έτσι ακριβώς αποδεδείχθηκε προχθές ). Ενώ εκατομμύρια Ευρωπαίοι μπορούν να ανασάνουν με ανακούφιση επειδή υπάρχουν ακόμα μερικοί άνθρωποι με χαρακτήρα και αρμοδιότητες, οι οποίοι δεν μπορούν να αγοραστούν, να δωροδοκηθούν ή να εκφοβίζονται, και οι οποίοι
    έμειναν ακόμη σε θέσεις εξουσίας στην ευρωζώνη . Στην δε οικονομική ελίτ θα πρέπει να αναρωτιούνται πού θα βρουν να κατασπαράξουν το επόμενη δωρεάν γεύμα τους.
    = Η Ελλάδα μας έχει ήδη σχεδόν ξεκοκαλιστεί από την οικονομική ελίτ και το ΔΝΤ / ΕΕ και η μικρή Ιρλανδία, με τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους παρά-δίπλα από μας στη γραμμή για το ΔΝΤ / ΕΕ σε ένα φορολογικό καθεστώς λιτότητας για λογαριασμό των κατόχων ομολόγων. =
    Επιτέλους είναι αναγκαία και η πολιτική αντίσταση στον μηχανισμό ληστείας των τραπεζών που αυξάνεται, κάνοντας μια επιδρομή ολοένα και πιο επικίνδυνη στα κεφάλια των φορολογούμενων. Στο Ηνωμένο Βασίλειο έγινε μια περικοπή του προϋπολογισμού κατά 40%, η μεγαλύτερη μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τα δισεκατομμύρια που χορηγεί στις τράπεζες για κλασματικό αποθεματικό, ( τα χρέη της λογιστικής ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. part 3
    Η οικονομική ελίτ, επίσης, εκπροσωπούμενη από ιδρύματα όπως η BMW το θεμέλιο της οικογένειας Quandt της και με μαριονέτες όπως ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου , που πίεσε εξ ισου σκληρά με τον ΓΑΠα για την ευρωομόλογα. αλλά που αντιμετωπίζουν σήμερα έναν προϋπολογισμό λιτότητας ακόμη και στην Γερμανία και έτσι φαίνεται πια ότι η μόνη βραχυπρόθεσμα πηγή των μετρητών για την οικονομικό ελίτ είναι τώρα η ΕΚΤ. (ευρωπ.κεντρ.τραπεζα )
    Την Πέμπτη, η ΕΚΤ ανακοίνωσε ότι θα είναι διπλάσια σχεδόν η κεφαλαιουχική της βάση από € 5,8 δις ευρώ σε € 10.8 δισεκατομμύρια από το τέλος του 2012, προκειμένου να διατηρήσουν την αγορά ομολόγων από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν το νομοσχέδιο = 5 δισεκατομμύρια ευρώ = μέσω των διαφόρων κεντρικών τραπεζών τους. Με διορατικότητα, Raiffeisen Bank στην Αυστρία παραιτήθηκε από το μερίδιό της στην εθνική κεντρική τράπεζα αυτό το καλοκαίρι, αφήνοντας στους αυστριακούς φορολογούμενους να πληρώσουν το σύνολο του νομοσχεδίου ΕΚΤ.
    Ενώ η Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών μπορεί να μείνει στην ιστορία ως το Στάλινγκραντ της οικονομικής ελίτ, όταν το ποσό της προκαταβολής των στρατευμάτων τους από τις επιδρομές των τραπεζιτών και των κατόχων ομολογιών τελικά σταματήσει, η νίκη όμως θα είναι εξασφαλισμένη όταν η οικονομία θα είναι καθαρά πλέον προσανατολισμένη στην ανάπτυξη. Σκληρές αποφάσεις για το ευρώ θα πρέπει να ληφθουν ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ μετάβαση και οποιαδήποτε επιστροφή στην αειφόρο ανάπτυξη. ( αειφόρος ανάπτυξη = σχήμα λόγου ) ( ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ).
    Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ευρώ νόμισμα με περιορισμένο χώρο εμπόδισε χώρες όπως η Ελλάδα από την υποτίμηση του νομίσματος και την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητάς τους, και έτσι την δημιουργία θέσεων εργασίας και τη δημιουργία εσόδων. Αν και το πρόβλημα αυτό έχει ξαναπαρουσιαστεί από το σύνολο των αρθρογράφων της όμορφης πατρίδας μας .
    Και να αποφασιστεί ταυτοχρονως εάν θα επιτραπεί σε χώρες να φύγουν από την ευρωζώνη ή να λειτουργήσουν περίπου με τα αντίστοιχα των προ του ευρώ περιφερειακών τους νομισμάτων, και εάν παράλληλα με κάτι τέτοιο, οι χώρες αυτές θα βυθιστούν σε χρέος ΒΑΘΥΤΕΡΟ παρά ποτέ η ΟΧΙ . ( πρόβλημα )
    Η πρόσφατη ενίσχυση της Γερμανίας οφείλεται σε περισσότερες επενδύσεις και περισσότερα χρήματα για την εγχώρια κατανάλωση και είναι ευπρόσδεκτη. Όμως πολλές χώρες της ευρωζώνης όπως η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Ελλάδα θα καταρρεύσουν στη σκλαβιά χρέους προς τις τράπεζες και είναι σίγουρο ότι θα καταστεί πιο δύσκολο για τη Γερμανία να εξάγει περιμετρικά προς αυτές τα αγαθά της στο μέλλον - και έτσι κάτι τέτοιο θα απειλήσει και την οικονομική της ευρωστία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. part 4
    Είναι σαφές ότι η παρούσα ιδεολογία του ευρώ θα πρέπει να εγκαταλειφθεί. Οι χώρες πρέπει να ΕΧΟΥΝ τη δυνατότητα ΕΚΛΟΓΗΣ να φύγουν ή και να υποτιμήσουν το νόμισμά τους ή να θεσπίσουν περιφερειακά νομίσματα πράγμα που ΕΑΝ γίνει με οικονομικούς όρους εθνικού και κοινοτικού συμφέροντος τότε και θα επιτρέψει την ανάπτυξη και την ανάκαμψη.
    Εκατομμύρια νέοι σε όλη την Ευρώπη δεν έχουν δουλειά ή ακόμα και τις προοπτικές της ιδίας της εκπαίδευσης τους εξαιτίας της ανικανότητας και της διαφθοράς των ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ
    και ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ έχουν συλληφθεί επί «ΕΡΓΟΥ ΕΥΡΩ». Εκατομμύρια είναι οι άνεργοι. Εκατομμύρια πρέπει να ζήσουν από τις συντάξεις και τις άλλες παροχές πείνας.
    Και από την άλλη η κατασπατάληση των εθνικών μας πόρων από τους διαπλεκομενους και η δωρεάν περίθαλψη εκατομμυρίων λαθραίων εισβολέων .
    Το να συνεχιστεί αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο.
    Στην άλλη δε άκρη του κόσμου η οικονομία της Κίνας ΑΝΘΕΙ , επειδή η κυβέρνηση δημιουργεί χρήματα χωρίς κρατήσεις για «μαϊμουδίστικα» χρέη και ΟΧΙ ΜΟΝΟ λογω των χαμηλών ημερομισθίων όπως διαλαλούν στην αδελφότητα των 7 καναλιών . Γιατί το ΧΑΡΑΤΣΙ οδηγεί μόνο στην ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ .
    Οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη μπορεί να πράξουν το ίδιο, αλλά και να χορηγήσουν απευθείας τα χρήματα που θα ρέουν προς τον πολιτισμό, δημοτικά έργα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την αναζωογόνηση των κοινωνιών τους, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη.
    Αλλά και μια πρόταση δική μου . Ας ακλουθούσε για λίγο καιρό η αδύναμη Ευρώπη το παράδειγμα της προπολεμικής Γερμανίας με το «χρήμα – κουπόνια» για δημόσια και ιδιωτικά έργα . (Ένα δισεκατομμύριο μη πληθωριστικές συναλλαγματικές, που ονομάσθηκαν Εργατικα Treasury πιστοποιητικα, εκδόθηκαν τότε κατά προσέγγιση του εν λόγω κόστους . Εκατομμύρια άνθρωποι τέθηκαν σε εργασίες για τα έργα αυτά.) (και επειδή άνθρωποι είμαστε και κάποιος ίσως δεν έλκεται και τόσο από μια γερμανική ιδέα τότε του θυμίζουμε ότι πρώτος ήταν ο Αβραάμ Λίνκολν, αυτός ο οποίος χρηματοδότησε τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο σε μια κυβέρνηση που έκδιδε τους τίτλους της και τους ονόμαζε "χαρτονομίσματα." )
    Η οικονομική ανάπτυξη μπορεί να αποσυνδεθεί από την βιώσιμη κατανάλωση και τα άλλα κολπάκια με τις πιστωτικές κάρτες . και μην σας φαίνεται αδύνατο αυτό επειδή δεν το παραδέχονται η αδελφότητα των 7 καναλιών , απλώς να σκεφτείτε πως ζούσε αρκούντως καλά ο άνθρωπος σε παλαιότερες εποχές)
    Οι λαοί της Ευρώπης έχουν δικαίωμα στην αρμόδια οικονομική και πολιτική κυβέρνηση και την πρόσβαση σε μια σωστή εκπαίδευση, την απασχόληση κλπ. και αυτό το ξέρουν καλά . Γιαυτο οι διαφορές ΜΚΟ Οι ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ , οι τσιριζαιοι , οι λοιποί νεοταξιτες της παγκοσμίου διακυβερνήσεως , οι τραγουδιστές της χούντας και τα μετακομμουνιστικα ζόμπι ας πάρουν τους λαθροεποικους τους και ας πάνε χεράκι χεράκι στις ισλαμοφασιστικες πατρίδες της ανατολής .
    Μπορεί και να τους βγει σε καλό . Που ξέρεις καμία φορά τι μέλλει γενέσθαι .
    Η δε ευρωζώνη και ΕΕ πρέπει ουσιαστικά και γρήγορα μεταρρυθμιστεί από τις κυβερνήσεις για να εξυπηρετήσει τα νόμιμα συμφέροντα των 400 εκατομμυρίων ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ της Ευρώπης που ταξιδεύουν στην ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ της και ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ως επί το πλείστον - ή θα υπάρξει σίγουρα μια επανάσταση από το λαό για την αποκατάσταση της ΑΜΕΣΗΣ δημοκρατίας και της υγιούς οικονομικής πολίτικης.
    Η ανάπτυξη δεν ταιριάζει με την επίθεση των τραπεζιτών και των κατόχων ομολογιών. Αλλά αυτό που χρειάζονται οι λαοί της Ευρώπης είναι μόνο η ανάπτυξη.
    Εκατομμύρια νέοι, κυρίως, που έχουν δικαίωμα σε ένα μέλλον.
    Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η Μέρκελ και άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες αντιμετώπισαν το ΒΑΣΙΚΟ ζήτημα για το πώς να αποκαταστήσουν την ρεαλιστική ανάπτυξη - και το σχέδιο για τις χώρες που θα επιτρέπεται να υποτιμήσουν το νόμισμα ( όποιο και αν είναι αυτό που κοινώς και δικαίως θα αποφασιστεί ) να ανακτηθεί η ανταγωνιστικότητα και να προσθέσουν θέσεις εργασίας στην οικονομία.


    HEIL GAP (or mind the GAP) IT’S UP TO YOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.