ΔΝΤ : O ελληνικός λαός κατάλαβε και η αριστερά στην εξουσία νίκησε !!!

Αφιερωμένο σε όλα τα αριστερά δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ:
Η νίκη του κυβερνώντος κόμματος στην Ελλάδα στις αυτοδιοικητικές εκλογές δείχνει ότι το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε από την κυβέρνηση με την υποστήριξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έγινε κατανοητό, δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter.
“Τα νέα προγράμματα του ΔΝΤ, αναφέρομαι ιδιαίτερα στην Ελλάδα, έχουν συγκροτηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της ισορροπίας, αλλά με την προστασία των πλέον αδύναμων, των πλέον ευάλωτων”, εξήγησε ο Ντομινίκ Στρος-Καν. “Οταν τα έλεγα αυτά, μού έλεγαν, ‘ναι, …., αλλά το ΔΝΤ είναι φιλελεύθερο…Η πραγματικότητα είναι ότι έγιναν εκλογές (στην Ελλάδα) και ότι η αριστερά στην εξουσία νίκησε”, είπε.

“Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι ότι νίκησε η αριστερά, αλλά ότι η κυβέρνηση, με το πρόγραμμα του ΔΝΤ, έγινε κατανοητή από την κοινή γνώμη και ότι η κοινή γνώμη υποστηρίζει την κυβέρνηση”, πρόσθεσε. “Αυτό δεν συνέβη ποτέ στο παρελθόν. Δεν έχει ποτέ συμβεί, παρά το τόσο σκληρό πρόγραμμα που οι Ελληνες υποχρεώθηκαν να υποστηρίξουν, το να γίνει κατανοητό στον πληθυσμό ότι ήταν αναγκαίο και αυτός τελικά να υποστηρίξει στην πλειοψηφία του την υπάρχουσα κυβέρνηση”, είπε.

Σχόλια