Ποιους ενοχλεί το taxalia ;;

Κακός χαμος γινεται στη Θεσσαλονικη, οπως μας ενημερώνουν τα καρντάσια…

Καυγά τρικούβερτο ξεκίνησε το άλλοτε ισχυρό κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης Μιχάλης Αλεξανδρίδης με τους πιο δυνατούς bloggers της πόλης!

Μάλιστα όπως αποδείχθηκε τα έβαλε με… λάθος άνθρωπο τον οποίο στόλισε με απίστευτους χαρακτηρισμούς για τον…πατέρα του και όλο του το σόι!

Όλα ξεκίνησαν όταν στο ιστολογιο της Θεσσαλονίκης ΤΑΧΑΛΙΑ αναρτήθηκε άποψη με υπογραφή Α.Κ. που μιλούσε για δημοσιογράφο του δελτίου ειδήσεων της ΕΤ3 και για διευθυντή εφημερίδας που συμμετείχε σε ομάδα επικοινωνίας υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, φωτογραφίζοντας τον κ Αλεξανδρίδη, σημερινό διευθυντή της εφημερίδας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – με σαφή κυβερνητική γραμμή – ο οποιος και συμμετέχει στην ομάδα επικοινωνίας του Μπουτάρη (σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ που δεν διαψεύστηκε) του Μπόλαρη του Δημάρχου Θέρμης κι άλλων «πρασινων»(όπως πχ του Σίμου Δανιηλίδη με τον οποίο συνεργάστηκε επίσης στο παρελθόν!)

Ο τέως διευθυντής της ΕΤ3, θεώρησε ότι πίσω από την άποψη του Α.Κ. «κρύβεται» άλλος και μάλιστα «συνάδελφος» εκ Θεσσαλονίκης με το όνομα Ζαχαρίας με τον οποίο μάλλον έχει ανοικτούς λογαριασμούς από τα παλιά λόγω των γαλάζιων πεποιθήσεων του!


Έτσι άρχισαν τα όργανα στο FB και οι απειλές σε βάρος ενός εκ των βασικών πρωτεργατών και ιδρυτών του ιστολογιου ΤΑΧΑΛΙΑ! Παρά τις εξηγήσεις, ο κ Αλεξανδρίδης δεν ζήτησε συγνώμη και επέμεινε στην άποψη ότι “θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει, αν δεν ανακαλέσουν την…άποψη τους”, η οποια να σημειωθεί δεν περιείχε ούτε ονόματα, ούτε χαρακτηρισμούς!

Να σημειωθεί, πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει πέσει σε δυσμένεια από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στην ΕΤ3 παραμένει πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής, ο τέως βουλευτής και τέως υφυπουργός της ΝΔ Τάσος Σπηλιοπουλος, παρά τις προσπάθειες του κ Αλεξανδρίδη να αναλάβει και πάλι ο ίδιος τα ηνία του «μαγαζιού»που ανεπτυξε στα χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου με προσλήψεις όπως αυτή της πρώην συζύγου του και νυν βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Χρύσας Αραπογλου.

Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

Σχόλια

  1. θα μας πει ο παραπανω κυριος (τέως διευθυντής της ΕΤ3) αν εχει καποιο αλλο ενσημο ..εκτος του κομματικου στελεχους ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.