Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Επίθεση στο Site του Κικίλια και άλλα blog

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης το Site του συνδυασμού, το προσωπικό μου blog αλλά και διαδικτυακοί τόποι που στηρίζουν τη προσπάθειά μας, έχουν “δεχθεί επίθεση” με αποτέλεσμα “οι σελίδες να αναφέρονται ως κακόβουλες”.
Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και στη κυριολεξία δε κοιμούνται προκειμένου να μας βλάψουν.
Προφανώς ενοχλεί η παρουσία μας στο διαδίκτυο. Προφανώς κάποιοι δεν επιθυμούν το μήνυμα να φτάσει σε όλους.
Τους το δηλώνουμε: Έαν η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα αψήφιστα, αυτή τη Κυριακή η πλατιά συμμαχία πολιτών και δυνάμεων θα τους δώσει να το καταλαβόυν.
Εκπροσωπούμε τις ανάγκες και τις αγωνίες του 75%.
Το μήνυμα θα σταλεί είτε τους αρέσει, είτε όχι.
Βασίλης Κικίλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.