Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Ο Φόλκερ Γιουνγκ (επικεφαλής για πολλά χρόνια της Siemens στην Ελλάδα, κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκίες) την κοπάνησε..

Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Πειραιά, κ. Αν. Νεράντζης, με αφορμή το μέγα πολιτικό ζήτημα για την Κυβέρνηση από τη διαφυγή στο εξωτερικό του Φ. Γιουνγκ, προσώπου με κεντρικό ρόλο στο σκάνδαλο Siemens, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε ότι ο Φόλκερ Γιουνγκ, επικεφαλής για πολλά χρόνια της Siemens στην Ελλάδα, κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκίες από κοινού, κατά του οποίου υφίσταται ενεργός όρος απαγορεύσεως εξόδου από τη χώρα, διέφυγε προ ημερών στο εξωτερικό και βρίσκεται ακόμη εκεί.


Ερωτάται η Κυβέρνηση: Εάν είχε λάβει μέτρα και ποια, προκειμένου να τηρηθεί ο όρος απαγορεύσεως εξόδου από τη χώρα, εκ μέρους του ανωτέρω.
Και δεύτερον γιατί, επί τόσες ημέρες δε φρόντισε να εκδοθεί κατ΄ αυτού ευρωπαϊκό ένταλμα συλλήψεως.
Κατά τα λοιπά, η Κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι δήθεν επιθυμεί ζωηρά τη διαλεύκανση του σκανδάλου Siemens, στο οποίο έχουν αποδεδειγμένα αναμειχθεί ανώτατα στελέχη του ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.