Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

GAP... ο πολιτικός πόντιξ βρυχώμενος

Οι φήμες, ότι η Μέρκελ μετά που ο ΓΑΠ της έκανε τα… μούτρα κρέας (γίγαντα, πρωθυπουργάρα!) σκέφτηκε την παραίτηση και μετά βίας την απέτρεψαν, τελικά ελέγχονται ως ανακριβείς!

Είναι εθνικά τυχοδιώκτες και πολιτικά απατεώνες! Είχαν συμφωνήσει για την αργοπορία στην καταβολή της τρίτης δόσης του δανείου προεκλογικά και δεν το είπαν στον λαό, επειδή αυτά είναι… λεπτομέρειες! Είχαν συμφωνήσει σε νέα, σκληρότερα μέτρα και διαβεβαίωναν ότι δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα! Μας τσαμπούναγε ο ηγεμών για… επαναδιαπραγμάτευση ξέροντας πως κάτι τέτοιο αποκλείεται.

Έπρεπε όμως να το παίξει… σκληρός. Ναι, ο πολιτικός πόντιξ βρυχώμενος! Δηλαδή; Τον Μάη δεν ήξερε τι υπέγραφε; Κι όλα αυτά για καμιά περιφέρεια και κάνα δήμο παραπάνω. Συστηματικοί και καθ' έξιν πολιτικοί απατεώνες. Και τώρα απλώς στέλνουν τον λογαριασμό! Εμείς πάντως σας είχαμε προειδοποιήσει, έγκαιρα…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ
το ευαγγέλιο
Του ΜΑΡΚΟΥ ΜΟΥΖΑΚΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.