E-banking: Εύκολα και Γρήγορα. Είναι όμως Ασφαλές;

Είναι αλήθεια! Ζούμε πλέον στο 2010, κοντεύουμε 2011, και οι περισσότεροι Έλληνες αγνοούν την ύπαρξη μιας από τις κορυφαίες υπηρεσίες που παρέχονται στους καταναλωτές.
Το e-banking.
Μετά τη εισροή των πιστωτικών καρτών στις ζωές μας, μια ακόμη υπηρεσία για την διευκόλυνση όλων μας, έρχεται να μας ξελαφρώσει από ουρές, τσακωμούς και ορθοστασία, και πάνω απ’ όλα από την άσκοπη σπατάλη χρόνου και υπομονής!
780605 f520 E banking: Εύκολα και Γρήγορα. Είναι όμως Ασφαλές; Μέσω του e-banking, οι ελληνικές τράπεζες παρέχουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να πληρώνουν σχεδόν όλους<…>
τους λογαριασμούς από το σπίτι (Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας κτλ.). Επίσης δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να πληρώνουν τις περισσότερες οφειλές τους στο δημόσιο καθώς και πληρωμές προμηθευτών, καταθέσεις πελατών στο λογαριασμό της εταιρείας μας και γενικά χρήση και εποπτεία των τραπεζικών μας λογαριασμών, μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών.

Σκεφτείτε επομένως πόσο πιο ξεκούραστο θα είναι να πληρώνετε τη Δ.Ε.Η. ή το Ι.Κ.Α. με τις πιτζάμες σας μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μια ουρά 2ωρών!
Θα αναρωτηθείτε εύλογα οι περισσότεροι όμως, κατά πόσο είναι ασφαλείς οι ελληνικές τράπεζες και κατά πόσο είμαστε διασφαλισμένοι σε περίπτωση παραβίασης του λογαριασμού μας μέσω του διαδικτύου;
Αν γνωρίζετε οτιδήποτε επί του θέματος μπορείτε να το μοιραστείτε μαζί μας!

Σχόλια